"Atom Karıncaya inanıyoruz"

Balta, her zaman kendilerine yardımcı olan Trabzon halkına çok teşekkür ettiklerini belirterek, "Ekip olarak çok güzel bir çalışma yaptık. Biz bu işe barış içerisinde yarış dedik .Şuanda sonuçlar belirlendi. Bu seçim hem partimize hem de Trabzon'u muza ya

"Atom Karıncaya inanıyoruz"

Balta, her zaman kendilerine yardımcı olan Trabzon halkına çok teşekkür ettiklerini belirterek, "Ekip olarak çok güzel bir çalışma yaptık. Biz bu işe barış içerisinde yarış dedik .Şuanda sonuçlar belirlendi. Bu seçim hem partimize hem de Trabzon'u muza yakışır bir seçim oldu. Bütün siyasi parti adaylarımızın da bu seçimde katkısı oldu. Huzurlarınız da onlara da teşekkür ediyoruz. Üzerimizde büyük bir sorumluluk var. Bu bir hizmet yarışı. Biz Trabzon insanının hangi görüşte olursa olsun bundan sonra sonuna kadar hizmetkarıyız" dedi.


VAATLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Balta, seçimlerde halkın karşısına 61 proje ile çıktıklarını ifade ederek” "Artık bundan sonra sorumluluğumuzun bilincin de olacağız. Neler vaaddettiysek onları yapacağız. Trabzon insanının güvenini kazandık. Bütün Trabzonlu hemşerilerimize diyoruz ki ''Biz size hizmetkar olmaktan gurur duyuyoruz. Sayın başkanımızın da dediği gibi Atom Karınca ya gönülden inanıyoruz. BBP partisinin Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset