Atina'dan Erdoğan'a: Sen işine bak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt verirken kullandığı "Türkiye ile Yunanistan'ı karşılaştırıyor. Buna kargalar bile güler. Para için yalvarıyorlar, adalarını satma noktasındalar" sözlerine, Atina'dan çok sert bir yanı

Atina'dan Erdoğan'a: Sen işine bak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt verirken kullandığı "Türkiye ile Yunanistan'ı karşılaştırıyor. Buna kargalar bile güler. Para için yalvarıyorlar, adalarını satma noktasındalar" sözlerine, Atina'dan çok sert bir yanıt geldi.

 

BİZİ YAKALAMANIZA ÇOK VAR

Yunan Hükümet Sözcüsü Dimitris Tsiodras, Erdoğan'ın sözlerine yanıt verirken, "Komşularımızdan beklentilerimiz gürültü yapmaları yerine bizim sorunlarımıza saygı duymaları. Yunanistan üzerine konuşacaklarına kendi işlerine bakmalılar" dedi.

 

Tsiodras, "Biz sorun yaşıyor olabiliriz, ancak Türkiye'nin önünde Yunanistan'ın kişibaşına milli gelirini yakalayabilmesi için daha çok yolu var" ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler