Atalay BDP vekilleriyle görüştü

Van'da bulunan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, BDP ve bağımsız milletvekilleri ile bir araya geldiAtalay, Van'da 23 Ekimde meydana gelen depremin ardından İl Afet Acil Durum Müdürlüğü'nde İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdo

Atalay BDP vekilleriyle görüştü

Van'da bulunan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, BDP ve bağımsız milletvekilleri ile bir araya geldi

Atalay, Van'da 23 Ekimde meydana gelen depremin ardından İl Afet Acil Durum Müdürlüğü'nde İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile yaklaşık 1 saat süren bir toplantı yaptı.

Toplantıya daha sonra BDP Iğdır milletvekili Pervin Buldan, Muş milletvekili Sırrı Sakık, Van milletvekili Nazmi Gür ile Diyarbakır Bağımsız milletvekili Leyla Zana ve Van Bağımsız milletvekili Aysel Tuğluk katıldı. Toplantı sürerken, milletvekilleri toplantıdan ayrıldı.

Toplantı sonunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler