Atakan Aksoy: "Şehrimiz için çalışacağız"

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atakan Aksoy çalışmalarını sürdürüyor.

Atakan Aksoy: "Şehrimiz için çalışacağız"

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, “Her şeyi ihale ile gerçekleştiren bu anlayışa acilen son verilmeli. Biz Trabzon’da bunu yapmak istiyoruz. Kaynaklarımızı verimli kullanmak, şehrin kalkınması için gerekli hamleleri yapmak istiyoruz." dedi.

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, 31 Mart Yerel ve Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında çeşitli temaslarda bulunan Aksoy, İYİ Parti Çarşıbaşı Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Turan ile ilçede esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu. Ardından Aydınlıkevler Mahallesi’nde akşam saatlerinde düzenlenen sohbet toplantısı ile vatandaşlara hitap eden Aksoy, programının devamında Çağlayan ve Akoluk Mahallelerini ziyaret etti. Aksoy, son olarak İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Millet İttifakı CHP Ortahi̇sar Belediyesi Başkan Adayı Mimar Mehmet Salih Akyüz’ün de katılımıyla Çukurçayır Mahallesi’ndeki bir kıraathanede vatandaşlara hitap etti. 

Atakan Aksoy:

SİNERJİ OLUŞTU

Buradaki konuşmasında mevcut yerel yönetimlerin savurganlığını eleştiren Aksoy, “Her şeyi ihale ile gerçekleştiren bu anlayışa acilen son verilmeli. Biz Trabzon’da bunu yapmak istiyoruz. Kaynaklarımızı verimli kullanmak, şehrin kalkınması için gerekli hamleleri yapmak istiyoruz. İstihdam sağlamak, vatandaşımızın maruz kaldığı haksızlıkların önüne geçmek istiyoruz. Trabzon’da gerekli işleri yaparak kazanacağımız yıllık ortalama 5 milyar TL ile şehrimizin sorunlarını aşmak istiyoruz. Adaletli bir imar planı yapmak, kendi çabalarıyla evine su bağlayan Trabzonlu hemşehrilerimize kullandıkları suyu bedava sunmak istiyoruz. Kısacası biz insan odaklı işler yapmak istiyoruz. Öğrencilerimize ücretsiz ulaşım olanağı sunmak, her mahalleye kreş ve Anaokulu kazandırmak, durumu olmayan ailelerimize gıda yardımı yapmak istiyoruz. Ancak bunları mümkün kılmak için gerekli kaynakları sağlamak adına bir an evvel uygulamaya alınması gereken teknik konular var. Ben de 25 yıldır bu tekniğin eğitimini alan; belediyeyi zenginleştirecek konuları bilen ve içerisinde olan birisi olarak; bu iş bizim işimiz diyorum” ifadelerini kullandı. 

Atakan Aksoy:

Konuşmasının devamında Cumhuriyet Halk Partisi Ortahi̇sar Beledi̇yesi̇ Başkan Adayı Mimar Mehmet Salih Akyüz ile ilgili konuşan Aksoy şu şekilde konuştu: “Ortahi̇sar’da Mimar, Büyükşehirde Mühendis adayların olmasını Trabzon için olumlu bir gelişme olarak değerlendiriyorum. Meslek sahalarımız dolayısıyla şehrin kısa sürede kalkınması bağlamında Salih beyle aramızda bir sinerji oluştu. Bu sinerji şehrin çehresini değiştirebilecek potansiyele sahip. Bu sinerji Trabzon’un sokaklarına yansıyacak. Trabzon işi ehline teslim etmenin faydasını görecek.”

Atakan Aksoy:

ÇALIŞMAYA ADAYIM

Geniş bir kalabalığa seslenen Aksoy, “Bizim projelerimiz uygulanması çok zor olan, yüksek maliyetli yatırımlar gerektiren projeler değil; kısa sürede geliri oluşturacak projeler. Biz istiyoruz ki çocuklarımıza gençlerimize daha yaşanabilir bir Trabzon sunalım. Ben kendi çocuğumla başkasının çocuğunu ayırmam, bu sebeple şehirdeki herkes için çalışmaya adayım. Bu sebeple desteğinizi istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Atakan Aksoy:

Atakan Aksoy:

Atakan Aksoy:

Atakan Aksoy:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler