Asım Aykan'dan ilginç iddia

Aykan, CHP Genel Başkanı Baykal’ın, 10 gün içinde koltuğunu kaybettiğini anımsatarak, “ Öyle anlaşılıyor ki, bazı CHP’liler, ilk fırsatta Baykal’dan kurtulmayı planlıyormuş. Baykal’ında reddedemediği skandal kasetin CHP içinde bilindiği ve belli birzamanl

Asım Aykan'dan ilginç iddia

Aykan, CHP Genel Başkanı Baykal’ın, 10 gün içinde koltuğunu kaybettiğini anımsatarak, “ Öyle anlaşılıyor ki, bazı CHP’liler, ilk fırsatta Baykal’dan kurtulmayı planlıyormuş. Baykal’ında reddedemediği skandal kasetin CHP içinde bilindiği ve belli birzamanlama ile vizyona sürüldüğü tahmin ediliyor” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun uzun zamandır cilalandığı, parlatılmaya çalışıldığı ve özellikle belli bir medya grubu tarafından vizyonda tutulduğu kamuoyunca bilinen bir gerçek olduğunu kaydeden Aykan, şunları ifade etti:

“Doğan Medya Grubunun bir can kurtaran simidi gibi Kılıçdaroğlu’na sarılması çok manidardır, CHP’lilerin dikkatine sunarım. Sayın Baykal’ın siyasi sonu çok trajik oldu. Bir haftada liderini harcayan dünyada başka bir örgüt var mıdır acaba. Bir hafta önce “Sonuna Kadar Baykal” diyenlere ne oldu? Yoksa Ankara’nın havasında mideleri bulanıpbaşlarımı döndü? CHP komplocu arıyorsa, siyasi araştırmacıların dediği gibi önce içinebakmalıdır. Bu işin üstatlarının son şovunu sayın Baykal’da hayretler içerisindeizliyordur her halde.Dün aday değilim diyenler, ne oldu da bugün genel başkanlarına rağmenyola çıkıyorlar. Bu bir taban hareketi değil adresi derinlerde olan tavan hareketidir.CHP ye hayırlı olsun, öyle anlaşılıyor ki, birileri bir siyasi mühendislik peşindeler.

Öte yandan Deniz Baykal kurultayda aday olmayacağını açıkladı.

Baykal, avukatlarının ve kriminal büronun kendisine ait olduğu iddia edilen görüntülere ilişkin basın toplantısının ardından yazılı bir açıklama yaptı ve “Aday olmam söz konusu değil” dedi.
Baykal açıklamasında, avukatı Muzaffer Yılmaz ve Ulusal Kriminal Bürosu'nun yaptığı değerlendirmelerle, yaptıkları ayrıntılı açıklamaların, siyaseti dizayn etme anlayışına ve estirilen fitne fesat rüzgarlarıyla, ahlak dışı komplolara bir yanıt olduğunu belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler