Asım Aykan'dan Gül Açıklaması

AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan, 11. Cumhurbaşkanı seçilen Abdullah Gül'ün, halk adamı özelliği, tecrübesi ve devlet adamlığı kumaşıyla, millete yeni bir atılım için öncü olacağına inandığını ifade etti.Aykan, yaptığı yazılı açıklamada, 22 Temmuz

Asım Aykan'dan Gül Açıklaması

AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan, 11. Cumhurbaşkanı seçilen Abdullah Gül'ün, halk adamı özelliği, tecrübesi ve devlet adamlığı kumaşıyla, millete yeni bir atılım için öncü olacağına inandığını ifade etti.

Aykan, yaptığı yazılı açıklamada, 22 Temmuzda milletin ortaya koyduğu iradenin Cumhurbaşkanı seçimi ile sonuçlandığını belirtti.

Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı seçilmesinin ülke için hayırlı olmasını dileyen Aykan, şunları kaydetti:

''MHP ve DSP'nin 22 Temmuz sandık sonuçlarını iyi okuyarak geliştirdikleri tavır, doğru bir tavırdır. Kendilerine teşekkür ediyoruz. CHP seçim öncesi kaldığı yerden devam etmektedir.

Önümüzdeki seçimlerde bunun sonucunu görecektir. Sayın Gül milletimizin özetidir. Halk adamı özelliği, tecrübesi ve devlet adamlığı kumaşıyla, milletimize yeni bir atılım için öncü olacağına inanıyorum. Yıllardır özlemini çektiğimiz milletin hedefi ile devletin mecburiyetlerini çok iyi harmanlayacaktır. Bu vesile ile demokrasimiz, halkımızın rehberliği ile yeni bir sınavı başarıyla tamamlamıştır.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset