Asım Aykan dert babası oldu!

Aykan, “Biz AK Parti olarak gücünü milletten alan bir partiyiz. Tek düşüncemiz de halka hizmet olmuştur. 'Halka hizmet Hakk'a hizmettir' düsturu ile hareket ediyoruz.Yeni dönemde inşallah 6 arkadaşımız ile tek yürek olarak Trabzun’un ve Trabzonluların sor

Asım Aykan dert babası oldu!

Aykan, “Biz AK Parti olarak gücünü milletten alan bir partiyiz. Tek düşüncemiz de halka hizmet olmuştur. 'Halka hizmet Hakk'a hizmettir' düsturu ile hareket ediyoruz.

Yeni dönemde inşallah 6 arkadaşımız ile tek yürek olarak Trabzun’un ve Trabzonluların sorunlarını çözmek noktasında var gücümüzle çalışacağız. Her yerde şunu diyoruz, ‘birimiz hepimiz, hepimiz Trabzon için’. Bunu birlikte başaracağımıza inanıyorum. Gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Vatandaşın dertlerini tek tek dinleyerek not alan Aykan, “Sıkıntısı olan vatandaşlarımızın sıkıntılarını en kısa sürede çözmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İnsanlara hizmet etmek Hakk’a ibadet etmektir. Biz insanlarımıza hizmeti bir borç biliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset