Arsin’e bir aday adayı daha

Arsin Belediyesi için AK Parti’den bir aday adayı daha başvurusunu yaptı.

Arsin’e bir aday adayı daha

Haber61 – Haber Servisi – 31 Mart 2019’da yapılacak olan Yerel seçimler öncesinde aday adayları başvurularını yapmayı sürdürüyor.

Daha önce bir çok aday adayının çıktığı Arsin belediyesi için bugün Farabi Hacıhasanoğlu AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu yaptı.

AK Parti Arsin İlçe başkanlığına giderek Başvurusunu yapan Hacıhasanoğlu  yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Arsin’e bir aday adayı daha

“Sn. İlçe Başkanım ve Yönetim Kurulu ÜyeleriSn. Kadın ve Gençlik Kolları Başkanım
Sn. Mahalle Temsilcilerimiz
Kıymetli Muhtarlarımız
Sevgili Arsinli hemşehrilerim
Basınımızın güzide temsilcileri
Hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

2003 Yılında Arsin AK Parti Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı müracaatımla başladığım siyasi hayatımda önce 28 Mart 2004 yılı mahalli ve idari seçimlerde Arsin Belediye Meclis Üyesi seçildim. Daha sonra 28 Ocak 2006 tarihinde yapılan AK Parti 2. Olağan kongresinde ilçe başkanı seçildim.

3 Başarılı dönemi tamamladıktan sonra 5. Olağan ilçe kongresiyle İlçe Başkanlığı görevimi Sn. Tolga ŞENGÜL Başkanımıza devrettim.

Ardından 15 Aralık 2014 tarihinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevini üstlendikten sonra 15 Aralık 2015 tarihinde Arsin Belediye Başkan Yardımcısı olarak ilçeme hizmete devam ettik.

İlçe Başkanlığında, Büyükşehir ve İlçe Belediyesinde edindiğim bu tecrübelerle şimdi de Belediye Başkan aday adayı olarak huzurlarınızdayım.

Millete hizmeti kendine şiar edinmiş dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın davasında bizde, aynı güç ve heyecanla ilçemizi daha da ileri taşımak için aday adayı olmuş bulunuyorum.

3 Dönem ilçe başkanlığı ve belediye başkan yardımcılığı görevlerimizde 35 mahallemizin tümünde olan hizmetlerimiz, vatandaşlarımızla olan gönül bağımız ve yine onların teveccühleri bu adımı atmamdaki en büyük etkendir.

16 yıl boyunca ilçemize yapılan yatırımların tamamında karınca kararınca da olsa emeğimiz vardır.

Bu yatırımların güzel Arsin’imize kazandırılmasında başımız ve gövdemizin yanı sıra bütün benliğimizle olduk.

Bizler teşkilatımızla birlikte 15 Temmuz akşamı hain darbe girişimine karşıda üzerine düşen görevi yerine getirmişizdir ve ülkemizde olduğu gibi Arsin’imizde de bu hainliğe dur denilmiştir. Bundan dolayı tüm Arsinlilere huzurlarınızda teşekkür ederim.

9 Yıllık ilçe başkanlığımda özellikle belediye başkanımız Dr. Erdem ŞEN’le olan kardeşlik bağımız Trabzon’da örnek gösterilmiş, Genel Merkezimizin takdirini kazanmış ve planladığımız yatırımlarda bizlere güç katmıştır.

Onun için diyoruz ki; Biz Arsin’in dağında, taşında, yolunda, suyunda varız ve olmaya devam edeceğiz.

Bu bayrak yarışında aynı davaya hizmet ettiğimiz arkadaşlarımla birlikte emaneti daha da yukarılara çıkarmak için gereken gayreti göstereceğimize dair sözü büyük bir inançla veriyoruz.

Diğer aday adayı arkadaşlarımıza çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum. Mevcut belediye başkanımızın göreve devam etmesi halinde veya partimizin adayı kim olursa olsun bugüne kadar tüm seçimlerde yaptığımız siyasi çalışmaların hepsine katılacağıma söz veriyor, aynı özveriyi diğer aday adayı arkadaşlarımdan bekliyorum.

Bu özel günümde beni yalnız bırakmayıp geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyor, sizleri saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.

Allah yar ve yardımcımız olsun.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler