Arsin seçim sonuçları / Arsin Belediye Başkanı kim oldu?

Arsin seçim sonucu ne oldu, Arsin’in yeni belediye başkanı kim oldu? Yerel seçimlere dair merak edilenler burada

Arsin seçim sonuçları / Arsin Belediye Başkanı kim oldu?

31 Mart Yerel seçimleri ile vatandaşlar yeni belediye başkanlarını belirliyor. Bu noktada Arsin seçim sonuçları ile ilgili detaylar seçim yasaklarının kalkmasının hemen ardından burada olacak.

Arsin seçim sonucu ne oldu ve Arsin belediye başkanı kim oldu gibi soruların yanıtlarını anında burada öğrenebilirsiniz.

Arsin Belediyesi’nde şuanda görevli olan başkan ise Ak Partili Erdem Şen

Arsin’de kimler aday?
Abdülkadir Handekli – BBP
Ahmet Faik Sarı – BTP
Harun Bülbül – VP
Muhammet Sait Gürsoy – AK Parti
Ramis Sunguroğlu – Saadet Partisi
Suat Sarıalioğlu – İYİ Parti

Arsin Seçim Sonuçlarını canlı olarak buradan takip edebilirsiniz;

CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

Trabzon seçim sonucu 2019 / Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu?

MUHAMMET SAİT GÜRSOY KİMDİR?

MUHAMMET SAİT GÜRSOY KİMDİR?

Gürsoy, 1970 yılında Arsin'de dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Arsin'de tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu ve ardından Atatürk Üniversitesi Muhasebe Denetimi Bölümü'nde yüksek lisans yaptı. Arsin'de kariyerine devam eden Sait Gürsoy, AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcılığı görevinin yanı sıra İl Seçim Koordinasyon Merkezinde görev alıp yerel ve genel seçim çalışmalarında bulundu. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliği, AK Parti Grup Başkanvekilliği ve Büyükşehir Belediyesi Plan Bütçe Komisyon Başkanlığı görevlerini sürdürüyor. Muhammet Sait Gürsoy, evli ve 3 çocuk sahibidir.

RAMİS SUNGUROĞLU KİMDİR?

Arsin seçim sonucu / Arsin Belediye Başkanı kim oldu?

17 Mayıs 1957 tarihinde Arsin’de doğdum. İlk ve orta öğretimini Arsin’de, Lise öğrenimini ise Trabzon’da tamamladım. 1975 yılında Trabzon TEK işletme müdürlüğünde göreve başladım. 1980-1981 yıllarında askerlik görevimi tamamladıktan sonra 1981-1988 arası Samsun’da TEK işletme amirliği, 1988-1994 tarihlerinde ise Arsin’de işletme müdürlüğü yaptım. 1994-2004 yılları arasında Anavatan Partisi’nden Arsin’de belediye başkanı seçildim ve iki dönem belediye başkanlığı yaptım. Ayrıca belediye başkanlığı dönemimde bölgemizin en önemli sanayi kuruluşlarından olan Arsin Organize Sanayi Bölgesi mütevelli heyetinde görev yaptım. 2006-2008 yılları arası Fiskobirlik yönetim kurulu asbaşkanlığı görevinde bulundum. 2012(halen) yılından beri Arsin Yeşilyalı Kamyoncular Kooperatifinde başkanlık görevini yürütmekteyim. Spor, siyaset ve sivil toplum örgütleri başta olmak üzere bir çok alanda faaliyetlerde bulundum.  31 mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçiminde 
Saadet Partisi’nden aday oldum. Evli ve 3 çocuk babasıyım.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset