Arınç'tan iki kritik yorum

 Bakanlar Kurulu sonrasında bir açıklamada bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, önemli açıklamalarda bulundu.Bakanlar Kurulu sonrasında bir açıklamada bulunan Başbakan Yardımcısı Arınç, Afyon'da yaşanan hediyeleşme tartışması ve Haşimi hakkında alına

Arınç'tan iki kritik yorum

 

Bakanlar Kurulu sonrasında bir açıklamada bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, önemli açıklamalarda bulundu.

Bakanlar Kurulu sonrasında bir açıklamada bulunan Başbakan Yardımcısı Arınç, Afyon'da yaşanan hediyeleşme tartışması ve Haşimi hakkında alınan idam kararı konusunda önmeli mesajlar verdi.

Bülent Arınç, Afyon Valisi'nin Genelkurmay Başkanı'na verdiği hediyenin ardından yapılan eleştirileri değerlendirdi. Arınç, "Davranış alaturka bir davranıştır. Özensiz davranmıştır" dedi. Arınç, Genelkurmay Başkanı'nın hediye olayında bir suçu olmadığını söyledi.

Haşimi'nin de Türkiye'ye geliş sebebinin belli olduğunu ifade eden Arınç, olayın politik boyutu olduğu için Türkiye'nin de Haşimi'yi misafir ettiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler