Arınç'tan flaş açıklama

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, OdaTV davasının tutuklu sanıkları Nedim Şener ve Ahmet Şık'ın tahliye kararını değerlendirdi.Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, İstanbul 16. Asliye Ceza Mahkemesi'nin, aralarında Nedim Şener ve Ahmet Şık

Arınç'tan flaş açıklama

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, OdaTV davasının tutuklu sanıkları Nedim Şener ve Ahmet Şık'ın tahliye kararını değerlendirdi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, İstanbul 16. Asliye Ceza Mahkemesi'nin, aralarında Nedim Şener ve Ahmet Şık'ın da bulunduğu 5 gazeteci hakkında verdiği tahliye kararını "Mahkemelerin bu gerekçelerle diğer dosyalarda da karar vermesini umuyorum" şeklinde değerlendirdi.

Arınç, ''Tahliyelerden sadece memnuniyet duyulur. Özellikle gazeteci kimlikleri olan bu arkadaşlarımızın 375 gündür yani bir yıldan daha fazla içeride tutuklu kalmış olmaları üzüntüye mucipti'' şeklinde değerlendirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset