Arınç'a sürpriz ziyaret!

Eski Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ'uninternet andıcı davası kapsamında yarın başsavcılıkta ifade verecek olması nedeniyle komutanların Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı ziyareti farklı yorumlanmıştı ve 'istifa resti çektiler' söylentileri çıkmışt

Arınç'a sürpriz ziyaret!

Eski Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ'uninternet andıcı davası kapsamında yarın başsavcılıkta ifade verecek olması nedeniyle komutanların Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı ziyareti farklı yorumlanmıştı ve 'istifa resti çektiler' söylentileri çıkmıştı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, twitter'da komutanların iade-i ziyaret kapsamında kendisi ile görüştüğünü açıkladı.

Arınç'ın twitterde yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Herkese iyi günler diliyorum. Yaklaşık yarım saat önce Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlarımızla birlikteydim.

Geçtiğimiz günlerde kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştum. Bugün de onlar nezaket gösterip iade-i ziyarette bulundular.

Ziyaret esnasında kulislerde bu ziyeret ile ilgili farklı yorumlar yapıldığını öğrendim. Bu tamamen daha önceden programlanmış bir ziyaretten ibarettir.

Komutanlarımıza bu nezaketkerinden dolayı teşekkür ediyorum. Herkese de iyi günler diliyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset