Arınç: Gözümüz yolda değildi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, terörün son günlerde yoğunluk kazandığını belirterek, ''Biz bu işin üstünden geleceğiz. Terör muvaffak olamayacak. Buna kesinlikle inanıyoruz'' dedi.Bursa'da konuşan Arınç, hükümet olarak bugünlerde en çok üzüldükleri, üz

Arınç: Gözümüz yolda değildi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, terörün son günlerde yoğunluk kazandığını belirterek, ''Biz bu işin üstünden geleceğiz. Terör muvaffak olamayacak. Buna kesinlikle inanıyoruz'' dedi.

Bursa'da konuşan Arınç, hükümet olarak bugünlerde en çok üzüldükleri, üzerinde konuştukları konunun terör olduğunu, milletin de acısını, duygularını, hissiyatını dile getirdiğini söyledi.

TERÖRÜN ÇİRKİN YÜZÜNÜ GÖRDÜK
Son günlerde terörün çirkin yüzünün bir kez daha görmüş olduklarını belirten Arınç, şunları söyledi:

''Terör, son günlerde bir yoğunluk kazandı. Maalesef asker-polis derken sivil insanlara, kadınlara, çocuklara, masum, sokakta yürüyen, arabada seyahat eden varlıklarımıza yöneldi. Bu fevkalade üzüntü verici. Şüphesiz üzüntümüz büyüktür. Ölenler bizim insanımızdır, Allah onlara rahmet etsin. Yapanlar konusunda da tabii bir kısmının failleri takip ediliyor, bir kısmıyla ilgili soruşturmalar devam ediyor. Biz bu işin üstünden geleceğiz.

Terör muvaffak olamayacak. Buna kesinlikle inanıyoruz. Bu yapılanlar belki onların son çırpınışları. Çünkü milletimizin topyekun nefretini kazanan, lanetini kazanan çirkin eylemler. Bunların devam etmesi mümkün değil. Bunların cezasız kalması da mümkün değil.''

BDP'NİN MECLİS ÇALIŞMALARINA KATILMA KARARI
Arınç, BDP'li milletvekillerinin, TBMM çalışmalarına katılma kararı aldığının hatırlatılması üzerine Arınç, ''Evet bugün açıkladılar. Doğrusu gözümüz yolda 'ne gün gelecekler' diye bir beklenti içinde değildik'' değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler