Arınç: CHP sözünü tutmalı

Arınç, CHP'nin MİT Yasası'nın Anayasa Mahkemesin'ne götüreceğine ilişkin açıklamasını değerlendirdi.Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, muhalefetin MİT Yasası'na yönelik eleştirileriyle ilgili ''CHP hiç olmazsa bu sözünü tutmalı ve anamuhalefet partisi olar

Arınç: CHP sözünü tutmalı

Arınç, CHP'nin MİT Yasası'nın Anayasa Mahkemesin'ne götüreceğine ilişkin açıklamasını değerlendirdi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, muhalefetin MİT Yasası'na yönelik eleştirileriyle ilgili ''CHP hiç olmazsa bu sözünü tutmalı ve anamuhalefet partisi olarak kendine tanınan müraacat hakkını kullanmalı. Bu eleştirileri yapan muhalefet partisi ister CHP olsun, ister MHP, ister BDP olsun, bu eleştirilerinde ne kadar ciddi ve ne kadar samimi olduğunu göstermek için bu kanunun oylamasına katılması gerekirdi. Bunların hiçbiri ciddi ve samimi değildir. Eğer öyle olsaydı, en az 200 kişilik muhalefet partisi milletvekillerinden sadece 60'ı aleyhte oy kullanmazdı'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler