Araklı seçim sonuçları / Araklı Belediye Başkanı kim oldu?

Araklı seçim sonucu ne oldu, Araklı’nın yeni belediye başkanı kim oldu? Yerel seçimlere dair merak edilenler burada...

Araklı seçim sonuçları / Araklı Belediye Başkanı kim oldu?

31 Mart Yerel seçimleri ile vatandaşlar yeni belediye başkanlarını belirliyor. Bu noktada Araklı seçim sonuçları ile ilgili detaylar seçim yasaklarının kalkmasının hemen ardından burada olacak.

Araklı seçim sonucu ne oldu ve Araklı belediye başkanı kim oldu gibi soruların yanıtlarını anında burada öğrenebilirsiniz.

Araklı Belediyesi’nde şuanda görevli olan başkan ise Ak Partili Recep Çebi

Araklı’da kimler aday?

Ali Burhan Çavuşoğlu – DSP
Erkan Kolancı- Bağımsız
Ferdi Şahintürk – BTP
Hamit Baycan – BBP
Hasan Suiçmez – İYİ Parti
Recep Çebi – AK Parti
Ümit Çebi – Saadet Partisi


Araklı Seçim Sonuçlarını canlı olarak buradan takip edebilirsiniz.

CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

Trabzon seçim sonucu 2019 / Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu?

RECEP ÇEBİ KİMDİR?

Recep Çebi kimdir?

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, 1965 yılında Araklı Yolgören mahallesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Araklı’da tamamladı. Profesyonel iş hayatına 14 yaşında Araklı’da Atacan eczanesinde başladı. Siyasete ilgisi de bu dönemlerde başladı ve Özal’lı yılların Anavatan Partisinde Gençlik Kolları başkanlığı ve ilçe başkanlığı yaptı. 2004 yerel seçimlerinde Anavatan Partisinden  Araklı İl Genel Meclisi üyesi olarak yerel parlamentoda görev aldı. Deneyim ve tecrübelerini burada pekiştiren, bu yolda 28 yıl çalışan Başkanımız, 29 Mart 2009 Yerel seçimlerinde Ak Parti Teşkilatının ve halkın yoğun teveccühüyle Araklı Belediye Başkanı olarak adaylığını koydu ve Belediye Başkanlığına seçildi. Recep ÇEBİ evli ve bir kız, üç erkek çocuk babasıdır.

HASAN SUİÇMEZ KİMDİR?

Hasan Suiçmez kimdir?

Hasan Suiçmez, 18 Kasım 1956 tarihinde Trabzon / Araklı İlçesi Pervane Köyü'nde doğdu. Babası Ali Ulvi Bey, annesi Esma Hanım'dır. Ilk ve orta öğrenimini; Pervane İlkokulu (1968), Sürmene ortaokulu (1971) ve Sürmene Lisesi (1974) 'nde yaptı. Fatih Eğitim Fakültesi (1978) ve Anadolu Üniversitesi (1992) 'nde yüksek öğrenimini tamamladı. Mesleğe Kars / Iğdır Kaçer Köyü ortaokulu Tarih Öğretmenliği ile başladı. Bundan sonra sırası ile; Trabzon Atatürk ortaokulu (14.03.1980), Trabzon / Araklı İmam-Hatip Lisesi (1980) Trabzon / Araklı Lisesi (1980), Trabzon / Dernekpazarı Lisesi (1983), Trabzon / Sürmene Lisesi (1984) görev yaptı öğretmenliklerinde . En son 15 Ağustos 1995 yılında tarih öğretmeni olarak tayin edildiği Trabzon / Araklı Anadolu Öğretmen Lisesi'nde, 23 Kasım 1994'de Müdür Yardımcısı, 26 Mayıs 1995'de Müdür Başyardımcısı 12 Eylül 1995 de Müdür olarak görevlendirildi tarihinde ve  Halen aynı görevine devam etmektedir. Hasan Suiçmez'in; Kadadeniz Gazetesi ve Türk Yurdu dergisinde yazıları çıktı. "Suiçmezoğulları Yapraklı Yaylası Kültür ve Dayanışma Derneği" ve Türkay Araklı Şubesi'nin kurucuları arasında oldu. 2002 Milletvekili seçimlerinde adaylığını koymuş ise de seçilemedi. 1982 yılında Makbule Hanım'la evlendi. Burak (1983), Nilüfer Esra (1987) ve İpek Feyma (1995) isimlerinde üççocuk babasıdır.

ALİ BURHAN ÇAVUŞOĞLU KİMDİR?

ALİ BURHAN ÇAVUŞOĞLU KİMDİR?

Araklı'da dünyaya gelen Ali Burhan Çavuşoğlu, Araklı Ticaret Lisesi'nden mezundur. Evli olan Çavuşoğlu, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde Demokratik Sol Parti'den Araklı Belediyesi Başkan Adayı olmuştur. 

ERKAN KOLANCI KİMDİR?

ERKAN KOLANCI KİMDİR?

Araklı'da esnaflık da yapmış olan Erkan Kolancı, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde Bağımsız Aday olarak Araklı Belediyesi Başkan Adayı olmuştur.

FERDİ ŞAHİNTÜRK KİMDİR?

FERDİ ŞAHİNTÜRK KİMDİR?

Ferdi Şahintürk, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde Bağımsız Türkiye Partisi'nden Araklı Belediye Başkan Adayı olmuştur.

HAMİT BAYCAN KİMDİR?

HAMİT BAYCAN KİMDİR?

2000 yılı Ak Parti Kurucu Belediye Başkanları'ndan biri olan Baycan Araklı Yeşil Yol Kültür ve Turizm Derneği Başkanı'dır. 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde Büyük Birlik Partisi'nden Araklı Belediye Başkan Adayı olmuştur.

ÜMİT İSMAİLÇEBİ KİMDİR?

ÜMİT İSMAİLÇEBİ KİMDİR?

1961 yılında Trabzon'un Araklı ilçesinde dünyaya gelen Ümit Çebi, lise mezundur. Yavuz Selim Vakfı ve Milli Gençlik Vakfı Araklı Şube Başkanlığı, Araklıspor Kulüp Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. 

Evli ve üç çocuk babası olan Ümit Çebi, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde Saadet Partisi'nden Araklı Belediye Başkan Adayı olmuştur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset