Anlaşmazlığa bakan formülü

 Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Körfez Havaalanı’nın ismi nedeniyle iki ilçenin mahkemelik olduğunu belirterek, “Siz, eseri bırakıp ismine takılıyorsunuz. Havalanının adı ‘Seyit Onbaşı Havaalanı’ var mısınız? Bu havaalanı 300

Anlaşmazlığa bakan formülü

 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Körfez Havaalanı’nın ismi nedeniyle iki ilçenin mahkemelik olduğunu belirterek, “Siz, eseri bırakıp ismine takılıyorsunuz. Havalanının adı ‘Seyit Onbaşı Havaalanı’ var mısınız? Bu havaalanı 300 kilogram mermiyi bu ülkenin bağımsızlığı, bu milletin geleceği için sırtında taşıyan Seyit Onbaşı’ya yakışır. Artık kavga istemiyorum” dedi. Uluslararası uçuşları karşılaması için pisti genişletilen Balıkesir-Körfez Havaalanı’na kurulacak yeni terminal binasının temel atma törenine katılan Yıldırım, Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal ve inşaatı üstlenen Türkseven İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Türkseven’le pazarlık yaptı. Yıldırım, pazarlık sonucu, yeni terminal binasının 2013’te okullar kapandığında açılması için anlaşma sağlandığını söyledi.

 

Ay ışığında bile çalışacağız

 

DHMİ Genel Müdürü Birdal, 39 milyon lira bedelli bu tesisin yapım süresinin 700 gün olduğunu belirtti. Türkseven İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Türkseven ise ‘Gerekirse geceleri ay ışığında bile çalışmak’ sloganıyla hareket edip, tesisi zamanından önce bitirecekleri kaydetti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset