Alpay'ın yeni adresi belli oldu

Son olarak FC Köln'de forma giyen ve 2008 yılında aktif futbolculuk kariyerni noktalayan Alpay Özalan, 2009-2010 sezonunda Siirt Jetpa Spor'da futbol direktörlüğü görevini yapmıştı.Siirt Jetpa Spor'dan yaklaşık 5 ay önce ayrılan Alpay Özalan kariyerine te

Alpay'ın yeni adresi belli oldu

Son olarak FC Köln'de forma giyen ve 2008 yılında aktif futbolculuk kariyerni noktalayan Alpay Özalan, 2009-2010 sezonunda Siirt Jetpa Spor'da futbol direktörlüğü görevini yapmıştı.

Siirt Jetpa Spor'dan yaklaşık 5 ay önce ayrılan Alpay Özalan kariyerine teknik direktör olarak devam edeceğini açıklamış ve bu konu ile ilgili çalışmalara başlamıştı.

Alpay'ın son bir aydır yaptığı görüşmeler sonrası 2011-2012 sezonundan itibaren Almanya'nın Bundesliga ekiplerinden FC Köln'ün başına geçeceği öğrenildi.

Alman takımının şimdiki teknik direktörü Frank Schaefer'in sezon sonu görevine son verileceği ve 2005-2008 yılları arasında formasını giydiği Köln'ün yeni tekınik direktörünün Alpay Özalan'ın olacağı belirtildi.

FC Köln Başkanı Wolfgang Overath ile yakın ilişkileri bulunan Alpay Özalan'ın bugün yaptığı son görüşme sonrası anlaşmaya vardığı ve yeni sezonda takımın başında yer alacağı kaydedildi. Alpay'ın kaç yıllık anlaşma imzalayacağı ve sözleşme şartlarının önümüzdeki günlerde açıklacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset