Allah böyle muhalefet versin!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada ilk kez CHP'deki krizle ilgili göndermede bulundu. Referandumdan sonra muhalefetin Ankara'ya kapandığını söyleyen Erdoğan, "Hatta bir tanesi kendi partisinin içine kapa

Allah böyle muhalefet versin!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada ilk kez CHP'deki krizle ilgili göndermede bulundu. Referandumdan sonra muhalefetin Ankara'ya kapandığını söyleyen Erdoğan, "Hatta bir tanesi kendi partisinin içine kapandı" dedi. İşte Erdoğan'ın o sözleri:

"Referandum bitti, muhalefet yine Ankara'ya kapandı. Hatta bir tanesi kendi partisinin içine kapandı. Umarım onlar da bir gün Anadolu'ya açılırlar. Oraları görürler. Yurdışında konuştuğumuz insanlar 'Allah herkese böyle muhalefet versin' diyorlar."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler