AK Parti Beşikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Ali Zeytin: "Bizler davamızın sevdalısıyız"

AK Parti Beşikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Ali Zeytin kendisine gösterilen teveccühe ve güvene teşekkür etti.

AK Parti Beşikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Ali Zeytin: "Bizler davamızın sevdalısıyız"

Uzun süren bir istişare sürecinin ardından, vatandaşlardan gelen yoğun ilgi ve desteğin ardından hizmet adına yeni bir yola çıkan AK Parti Beşikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Ali Zeytin kendisine gösterilen teveccühe ve güvene teşekkür etti.

CUMHURBAŞKANIMIZIN ÇALIŞKANLIĞINI ÖRNEK ALALIM

Davanın sen ben davası değil hizmet davası olduğunun altını çizen Ali Zeytin; “Bizler mensubu olmaktan gurur duyduğumuz AK Partimizin gönültaşları olarak gecesine gündüzüne katarak ülkemiz ve milletimiz için çalışan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı örnek almalı şahsımız için değil davamız için daha çok çalışmalıyız. Bu sürecin sonunda açıklanan karara saygı duymalı, aramızdaki küçük meseleleri büyütmeden, hoşgörü kapılarını sınırsız bir şekilde açarak, önce ben değil, önce biz diyerek, el ele vermemiz ve birbirimizi muhabbetle kucaklayarak davamıza hizmet etmeye devam etmeliyiz. Bizler mevki ve makamların değil davamızın sevdalısıyız.

GAYRET BİZDEN TAKDİR YÜCE RABBİMİZDENDİR

Bu bilinçle hareket ederek sorunlarını ve çözüm yollarını bildiğimiz, önemli projeler hazırlayarak hayata geçirmek istediğimiz doğup büyüdüğümüz, yaşadığımız memleketimize hizmet adına büyüklerimizin onayına alarak bu yola çıktık. Başarılı olmak gayretin meyvesidir, gayret ise iradenin ifadesidir. Gayret bizden takdir Yüce Rabbimizdendir.

Bertolt Brecht’in biz sözü vardır. Derki; Yaptığın bütün işleri elinden gelen en iyi şekli ile yap, elinden geleni yapan bir kimse her şeyi yapmış demektir. Elinden gelebileceğinden azını yapan bir kimse ise hiç bir şey yapmamış sayılır.” Bizler bugüne kadar ilçemiz için elimizden ne gelmişse yaptık. Bundan sonra da inşallah yapmaya devam edeceğiz.

Çıkmış olduğumuz bu yolda bize gönüllerini açarak dualarıyla destek veren, yanımızda olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Hafta sonu yapılacak olan tamayül yoklamasında tüm dava arkadaşlarımdan destek bekliyorum. Sürecin sonunda inşallah ilçemizi AK Parti Belediyeciliği ile buluşturarak hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız” dedi.

ak-parti-besikduzu-belediye-baskan-aday-adayi-ali-zeytin-004.webp

ak-parti-besikduzu-belediye-baskan-aday-adayi-ali-zeytin-001.webp

ak-parti-besikduzu-belediye-baskan-aday-adayi-ali-zeytin-002.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset