Akşener: Nedir Trabzon ile alıp veremediğiniz?

Akşener, geçtiğimiz günlerde gündem olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün Trabzon sözlerine yanıt verdi

Akşener: Nedir Trabzon ile alıp veremediğiniz?

Haber61 Haber Servisi

İYİ Parti'nin grup toplanrısında Meral Akşener, Trabzon ile ilgili konuştu. Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün "Trabzon'u biz müslüman yaptık" şeklindeki akıl almaz sözlerine tepki gösteren Akşener "Nedir Trabzon ile alıp veremediğiniz?" dedi.

İşte Akşener'in o sözleri

AK Parti kadrolarının cehalet vecüretine bakın.
Tarihinden bihaber bir belediye başkanı Trabzonlu bir kardeşimize ne dedi?
“Sizi biz Müslüman yaptık.” dedi.
Lafa bak lafa. Ne diyor âlim, “İslam’ın şartı beştir, altıncısı haddin bilmektir.” Bre hadsizler nedir Trabzon ile alıp veremediğiniz?
Nedir Karadeniz ile alıp veremediğiniz?
31 Mart’a giderken Ekrem İmamoğlu’na Pontus göndermesi yapmaktan utanmadınız. Şimdi de “ sizi biz Müslüman yaptık.” diyorsunuz.
Siz kimsiniz? Senin haddine mi o laflar?
Sultan Mehmet’in kapısını açtığı, Sultan Selim’in idare ettiği, Sultan Süleyman’ın doğduğu topraklardan bahsediyorsun efendi. Ağzından çıkanı kulağın duysun. Haddini bil haddini cahil adam.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset