AKP'ye kara haber ulaştı

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan ve Anayasa Mahkemesi tarafından da kabul edilen AKP'yi kapatma iddianamesi bugün partiye ulaştı. AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat'ın verdiği bilgiye göre iddianame bugün öğle saatle

AKP'ye kara haber ulaştı

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan ve Anayasa Mahkemesi tarafından da kabul edilen AKP'yi kapatma iddianamesi bugün partiye ulaştı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat'ın verdiği bilgiye göre iddianame bugün öğle saatlerinde Genel Merkez'e geldi. İddianameyi Fırat aldı.


İddianamenin partiye ulaşmasının ardından yasal süreç de başlamış oldu. AKP'nin savunma hazırlamak için bir aylık süresi var. Ancak AKP, bu süreyi uzatmak için Anayasa Mahkemesi'nden ek süre talep edilebilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset