AKP'nin konuğu Bursa'dan

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı ve Siyaset Akademisi İl Koordinatörü Cihan Bıyıklıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Trabzon İl Başkanlığınca düzenlenen Yerel Yönetimler Siyaset Akademisinin bu haftaki konuğunun, Bursa Büyükşehir Belediye Baş

AKP'nin konuğu Bursa'dan
AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı ve Siyaset Akademisi İl Koordinatörü Cihan Bıyıklıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Trabzon İl Başkanlığınca düzenlenen Yerel Yönetimler Siyaset Akademisinin bu haftaki konuğunun, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin olacağını belirtti.

Her hafta cumartesi günleri sürdürülen siyaset akademisinde, Hikmet Şahin'in tecrübe paylaşımı dersini anlatacağını ifade eden Bıyıklıoğlu, tecrübe paylaşımının katılımcılar açısından oldukça ilgi gördüğünü, katılımcıların akıllarına takılan soruları da karşılıklı paylaşma fırsatı bulduklarını kaydetti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin'in, aynı zamanda Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanlığını da yaptığını belirten Bıyıklıoğlu, belediyecilikte sağlıklı kentler uygulamasına öncülük eden bir belediye başkanını Trabzon'da misafir etme fırsatı bulacaklarını ifade etti.

Şahin'in, Trabzon'da esnaf ziyareti yaparak halkla birlikte olacağını kaydeden Bıyıklıoğlu, Şahin'in hukuk danışmanı olan Bursa Trabzonlular Derneği Başkanı Zekeriya Birkan ve Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan'ın da Trabzon'a geleceği ve bir takım ziyaretlerde bulunacağını belirtti.

Bıyıklıoğlu, siyaset akademisine katılmayı düşünenler için kayıtların devam ettiğini, bu konuda AK Parti İl Başkanlığına başvuru yapılabileceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset