AKP'nin Çaykara aday adayı

AK Parti'den aday olan Serencam, “İller Bankası'nda 120'ye yakın belediyenin alt yapı problemlerine çözüm çalışmaları yapmış bir inşaat yüksek mühendisi olarak bilgimi, birikimimi, ilçeme sunacağım” dedi. AK Parti'den Çaykara Belediye Başkanlığına adalığı

AKP'nin Çaykara aday adayı

AK Parti'den aday olan Serencam, “İller Bankası'nda 120'ye yakın belediyenin alt yapı problemlerine çözüm çalışmaları yapmış bir inşaat yüksek mühendisi olarak bilgimi, birikimimi, ilçeme sunacağım” dedi.

AK Parti'den Çaykara Belediye Başkanlığına adalığını açıklayan Uğur Serencam, ilçenin 1948 yılında kurulduğunu, 60 yıllık belediye çalışmalarına rağmen ilçenin istenilen seviyeye çıkarılamadığını söyledi.

Serencam, “Kanalizasyon fenni olmayan koşullarda dereye akıyor, içme suyumuzun kalitesi ırmaklara teslim edildi. Çöp sorunu dere yataklarında çözülmeye çalışıldı. Ailemiz ile çıkıp gezeceğimiz bir parkımız, sosyal olanaklarımız, gideceğimiz bir sinemamız yok. Resmi kurum işlemleri için Of ilçesine gitmek zorundasınız. Turizmin merkezinde olmamıza karşın bir adet bile otelimiz yoktur. Öğretmen evi olmasa öğretmenleri bile ilçe dışında misafir edeceğiz. İlçemiz nüfusu 8 yılda 4 kat düşmüştür. İlçemizdeki 3 adet banka sayısı 1'e düşmüştür. İlçemizin İmar alanı çok kısıtlı tutulmuştur” dedi.
Serencam, “32 yaşında, Çaykara'mızın yetiştirdiği, iller bankasında 120'ye yakın belediyenin alt yapı problemlerine çözüm çalışmaları yapmış bir inşaat yüksek mühendisi olarak, 60 yıllık belediyemizin yönetiminde görev alan tüm değerli büyüklerimizin vermiş oldukları hizmetlere teşekkür ederken bu hizmetlerin günümüzde çok yetersiz kaldığını görmek bana sorumluluk duygusu yüklemiş ve beni kamu görevimden istifa ederek halkımızın önüne seçenek koymaya itmiştir. Bir insanın bulunduğu mevkide yaratacağı iklim ve katmadeğerin ölçüsü ekip çalışmasındaki başarının çekirdeğidir. Çalışma heyecanı ile araştırma, donanım ve istikrar birleştiğinde ilerleme kaçınılmazdır.


5 yılı aşkın bir süredir izleme, çözüm ve projeleri detaylandırma, kaynak sorunlarını halletme yönünde ciddi hazırlıklarının olduğunu belirten Serencam, “Bu süreçte sorunların tespit, inceleme, çözümlerin oluşturulması ve planlama ile zamanlamanın ortaya koyulması noktasında detay çalışmalarını tamamlamış olarak Çaykara halkının karşısına bir çözüm paketi ile çıkacağım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset