AKP'nin bu haftaki konuğu!

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Siyaset Akademisi İl Koordinatörü Cihan Bıyıkoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, her hafta cumartesi günleri sürdürülen Yerel Yönetimler Siyaset Akademisinde, bu hafta tecrübe paylaşımı dersini Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet

AKP'nin bu haftaki konuğu!
AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Siyaset Akademisi İl Koordinatörü Cihan Bıyıkoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, her hafta cumartesi günleri sürdürülen Yerel Yönetimler Siyaset Akademisinde, bu hafta tecrübe paylaşımı dersini Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın anlatacağını belirtti.

Özellikle tecrübe paylaşımının katılımcılar açısından oldukça ilgi gördüğünü ifade eden Bıyıkoğlu, katılımcıların akıllarına takılan soruları karşılıklı paylaşma fırsatı bulduklarını kaydetti.

Demircan'ın, Türkiye'deki en genç belediye başkanlarından biri olduğunu belirten Bıyıkoğlu, özellikle genç bir bakışla belediyecilik uygulamasına öncülük eden bir belediye başkanını Trabzon'da misafir etme fırsatı bulacaklarını ifade etti.

Bıyıkoğlu, Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan'ın, aynı gün, AK Parti İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyeceğini, ardından da esnafı ziyaret edeceğini kaydetti.

Yerel Yönetimler Siyaset Akademisine bugün itibariyle 160 kişinin kayıt yaptırdığını belirten Bıyıkoğlu, katılmayı düşünenler için kayıtların devam ettiğini, konuyla ilgili AK Parti İl Başkanlığına başvuruların yapılabileceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset