"AKP'liler de CHP'ye oy verecek"

Yıldız, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Trabzon Belediyesi hakkında Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nin ihalesi ile ilgili İçişleri Bakanlığına yapılan müracaatın ardından gönderilen müfettişin, ihaleyi inceleyip, 'ihaleyi soruşturmay

"AKP'liler de CHP'ye oy verecek"

Yıldız, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Trabzon Belediyesi hakkında Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nin ihalesi ile ilgili İçişleri Bakanlığına yapılan müracaatın ardından gönderilen müfettişin, ihaleyi inceleyip, 'ihaleyi soruşturmaya gerek yoktur' şeklinde rapor tuttuğunu belirtti.

İhalenin incelenmesini isteyenlerden AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş'a halkın 4 dönemdir TBMM'de Trabzon'u temsil etme hakkı verdiğini ifade eden Yıldız, ''Birinci hatanız doğruları araştırmadan yandaşlarınıza yaranmak için CHP'yi ve belediye başkanını suçlamaktır.

İçişleri Bakanının imzasıyla sayın Göktaş'ın yanlış bilgiler aldığı ortaya çıkmıştır. Kendisine sesleniyorum eğer Trabzon milletvekilliyseniz ve onurlu bir milletvekiliyseniz yanlıştan dönmek bir erdemliktir. Sayın Kemalettin Göktaş'ı Trabzon kamuoyunda, Volkan Canalioğlu'ndan özür dilemeye davet ediyorum'' dedi.

Yıldız, Başbakan Erdoğan'ın yerel seçimlerde Trabzon'u belediye başkanlığını kazanmak istediğini vurgulayarak, şöyle devam etti:
''Trabzon AK Parti'ye niye oy versin ki? Geriye dönün bakın. Sayın Asım Aykan belediye başkanı iken Trabzon'a üç tane kapı yapacaktı. Kanuni Sultan Süleyman, Yavuz Sultan Selim ve Fatih Sultan Selim han kapısı olarak. Ben bu kapıları çok aradım ama bulamadım.

Trabzon halkı bu olmayan kapılara mı oy verecek? Belediye işçisine ikramiye yerine mezarlık yeri veren zihniyete mi oy verecek? 3-4 ilçede ve merkez ilçede daha seçim yapmasını beceremeyen AK Parti'ye mi oy verecek? Trabzon bu hataya düşmez. Trabzon AK Parti'ye fındığı rezil ettiği için mi oy verecek? Hodri meydan, Trabzon'da AK Partililer dahi CHP'nin belediye başkan adayına oy verecekler.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset