AKPli vekilden ilginç benzetme

AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, 2002'de iktidara gelmeden önce hükümetin kasasında farelerin dolaştığını, muhalefetin AK Parti'yi kapatmak için şeytanın bile aklına gelmeyecek roller üstlendiğini belirterek, "Maazallah AK Parti kapatılsaydı, Türkiy

AKPli vekilden ilginç benzetme

AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, 2002'de iktidara gelmeden önce hükümetin kasasında farelerin dolaştığını, muhalefetin AK Parti'yi kapatmak için şeytanın bile aklına gelmeyecek roller üstlendiğini belirterek, "Maazallah AK Parti kapatılsaydı, Türkiye kafası kesilmiş horoz gibi olurdu" dedi.

Partisinin Çatalpınar ilçe kongresinde konuşma yapan Milletvekili Eyüp Fatsa, ilk günkü gibi aynı heyecanla çalıştığını belirterek, "Alnım açık, başım dik milletin karşısına çıkabiliyorum. Gücümüz neye yetiyorsa, her yere eşit bir şekilde hizmetleri getirmeye çalıştık. Meyveli ağacı çok taşlarlar.

Hiçbir şey yapmazsan kimse sana bir şey demez, yapmaz. Ama bir şeyler yaparsan, çalışırsan, bunu alkışlayanlar olduğu gibi, buna karşı çıkanlar, huzursuzluk duyanlar da olur. Gerek ana muhalefet gerek yavru muhalefet AK Parti ile ilgili akla hayale gelmeyecek iftira kampanyaları yürütüyor.

Bizim bunlara ayıracak zamanımız yok. Dolayısıyla kınamacıların kınaması, dedikoducuların dedikodusu bizi hiç enterese etmez. Biz millete hizmet etmek için varız. Kaderimizi milletimizin kaderiyle birleştirdik. Bizden önce de hükümetler vardı, neden bu yollar yapılmıyordu?" diye konuştu.

"AK PARTİ TÜRKİYE'NİN HER TARAFINI DANTEL GİBİ ÖRÜYOR"

İktidar sürecince bu zamana kadar birçok barikatlarla, birçok engellerle, şeytanın bile aklına gelmeyecek işlerle karşılaştıklarını ifade eden Milletvekili Fatsa, şunları söyledi: "Aman Recep Tayip Erdoğan boş kalıp bu millete hizmet etmesin diye. Ama milletimiz bütün hesapları bozdu. Dedi ki; 'beni yönetecek adama sen karar vermeyeceksin, ben karar vereceğim.' 18 Kasım 2002'de hükümet göreve geldiğinde ay sonunda işçinin memurun parasını ödeyecek para yoktu kasada.

Şimdi devletin kasasında 100 milyar dolardan daha fazla para var. O zaman niye yoktu? Çünkü Hazine'nin kasasında fareler dolaşıyordu. Şimdi otoyollar yapılıyor, hastaneler yapılıyor, köy yolları yapılıyor, üniversiteler kuruluyor, her şey yapılıyor. AK Parti Türkiye'nin her tarafını dantel gibi örüyor. Kim ne derse desin bir kulağımızdan girer, diğer kulağımızdan çıkar. Çiğ aş yemedik karnımız ağrımıyor. Eskiden sinek ilacı reklamı vardı.

Reklamda sinekler kendi aralarında konuşurken 'rey kullanıyorlar' diyorlardı. Şimdi de bunlar baktılar olmadı taktik değiştirdiler. En son çare partiyi kapatmak istediler. Türkiye'de iktidar partisini kapatmaya kalktılar, dünya bize güldü. Maazallah Anayasa Mahkemesi AK Parti'yi kapatmış olsaydı, Türkiye kafası kesilmiş horoz gibi olurdu. Ama bağımsız mahkeme, 'bunu Türkiye'ye reva göremeyiz' dedi.

AK Parti'den kurtulmak için hesap yapıyorlar ama millet de diyor ki; ne yaparsanız yapın, AK Parti ile ilgili kararı ben veririm, diyor. Eskiden ağalar çocuklarını okula göndermezlermiş. Diyorlarmış ki; yahu bunların hepsi okursa bu çifti çubuğu kim sürecek diyorlarmış.

Mantık aynı, onlar kendilerini ağa, milleti de maraba görüyorlar. İstiyorlar ki bu milletin gözü açılmasın. Onları düşüncesi bu milletin gözü açılırsa ağalara kim hizmet edecek. Bu ağalar kimin sırtından geçinecek."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset