AKP'li Tanrıverdi gerçeği açıkladı

Tanrıverdi, Trabzon’da düzenlenen yerel yönetimler toplantısında son günlerde gündemde olan İsrail’in Türk gemilerine yaptığı saldırı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bunu ilk kez Trabzon’da açıkladığını ifade eden Tanrıverdi saldırının vahşet old

AKP'li Tanrıverdi gerçeği açıkladı

Tanrıverdi, Trabzon’da düzenlenen yerel yönetimler toplantısında son günlerde gündemde olan İsrail’in Türk gemilerine yaptığı saldırı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bunu ilk kez Trabzon’da açıkladığını ifade eden Tanrıverdi saldırının vahşet olduğunu belirterek, “Çarşamba günü İsrail’deydim. Sayın başbakanımız gece bir talimatla İsrail’de saldırıya uğrayan ve rehin alınan insanlarımızın Türkiye’ye getirilmesini ve hiç kimse kalmayacak şekilde herkesin Türkiye’ye getirilmesini istediler. Büyükelçimiz ve büyükelçilik yetkililerimiz bizi karşıladılar. Hemen temaslara başladık. Çok şükür bütün vatandaşlarımızı ve gemide bulunan herkesi yaralıları ve 9 şehidimizi Türkiye’ye taşıdık. Elbette İsrail askerleri bize teslim ederken ilk defa burada açıklıyorum ki özellikle havalimanında pasaport işlemlerinin yapıldığı o mekanda kimi polis kimi asker İsrail güvenlik kuvvetleri orada gümrük pasaport işlemlerimizi yaptıran insanlarımıza saldırıda bulunmuştur. İşkence, eziyet etmiştir. Hem Türk vatandaşlarımıza hem de yabanca insanlara gemide bulunanlara bunu reva görmüştür” dedi.

 

Haber: Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset