AKP'li Başkan Trabzon'da konuştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, ''Siyasetin herkesin ilgi duyduğu bir olay. Siyaset hayatımızın her yerinde var'' dedi.Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi'nin 'Deney

AKP'li Başkan Trabzon'da konuştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, ''Siyasetin herkesin ilgi duyduğu bir olay. Siyaset hayatımızın her yerinde var'' dedi.

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi'nin 'Deneyim Paylaşımları' konulu dersine katılan Denemeç, burada yaptığı konuşmada, siyaset akademilerinin yaklaşık 4 yıldır başarılı bir şekilde devam ettiğini söyledi. 

Denemeç, siyasetin her kesimi etkilediğini belirterek, ''Siyaset herkesin ilgi duyduğu bir olay. Siyaset hayatımızın her yerinde var. Tarih, sosyoloji, felsefe, dil, ekonomi, uluslararası ilişkiler, eğitim gibi birçok alanda siyaset mevcut'' dedi. 

Türkiye'de yaşanan gelişmeleri algılayabilmek için geçmişe bakmak gerektiğini vurgulayan Denemeç, ''Özellikle son 10 yılı algılayabilmek için öncesine bakmak lazım. Geçmişi yorumlarsak, günümüzü daha iyi değerlendirebiliriz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset