AKP'li Başkan partisinden ayrıldı

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hikmet Şahin'in, istifasını noter kanalıyla bugün partiye gönderdiğini söyledi.İstifa kararının Şahin için hayırlı olması dileğinde bulunan Yalçın, ''Partimiz açısından herhangi bir

AKP'li Başkan partisinden ayrıldı

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hikmet Şahin'in, istifasını noter kanalıyla bugün partiye gönderdiğini söyledi.

İstifa kararının Şahin için hayırlı olması dileğinde bulunan Yalçın, ''Partimiz açısından herhangi bir değişiklik olmaz. Seçim sürecinde, kendi adayımız ve projelerimizle halkımızın karşısına çıkacağız. AK Parti, bu tür kişisel tercihlerden etkilenmez'' dedi.

Öte yandan Hikmet Şahin'in, yarın genel başkan Süleyman Soylu'nun katılacağı törenle Demokrat Parti'ye katılması ve bu partiden Bursa Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olarak gösterilmesi bekleniyor.

Başbakan Erdoğan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayının Recep Altepe olduğunu açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset