AKP'li A.Adayına silahlı saldırı

Usta'nın işyerine gelen Ömer Ş. isimli şahıs önce anlamsız sözler sarfetti, ardından silahını Usta'nın göğsüne dayayarak tetiği çekti. Ancak silah ateş almadı. Ömer Ş. gözaltına alındı.AK Parti Görele Belediye Başkan Aday Adayı Osman Usta, temayül yoklama

AKP'li A.Adayına silahlı saldırı

Usta'nın işyerine gelen Ömer Ş. isimli şahıs önce anlamsız sözler sarfetti, ardından silahını Usta'nın göğsüne dayayarak tetiği çekti. Ancak silah ateş almadı. Ömer Ş. gözaltına alındı.

AK Parti Görele Belediye Başkan Aday Adayı Osman Usta, temayül yoklaması öncesi dükkanına gelen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.Olayla ilgili edinilen bilgilere göre, AK Parti Görele Belediye Başkan Aday Adayı Osman Usta'nın işyerine gelen Ömer .Ş (30) önce tartıştı.Ardından ise Ömer Ş. Belindeki silahı çekerek, Osman Usta'nın göğsüne dayadı. Tetiğe bastı ancak silah ateş almadı. İkinci kez ateş etmesine fırsat verilmeyen Ömer Ş.işyerinin personelleri tarafından etkisiz hale getirildi. Daha sonra olay yerine gelen emniyet güçleri tarafından Ömer Ş. yapma olduğu belirtilen silahıyla göz altına alındı

DAVRANIŞ BOZUKLUĞU VARDI

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Osman Usta'nın işyerine gelerek, öldürmeye teşebbüs suçundan göz altına alınan Ömer Ş.'nin, yaklaşık bir yıl önce ilçede kendisini öğretmen olarak tanıtarak, özel ders verdiği öğrenildi. Ömer Ş'nin, Osman Usta'nın bir yıl gibi bir zaman önce yanına gelerek, kendisine yardım etmesini istediği öğrenildi. Bunun üzerine Usta, Görele Devlet Hastanesi, önceki Garnizon Komutanı gibi isimlerinde aralarında bulunduğu bir çok yakın çevresinin ve tanıdık ailelerin çocuklarına ders aldırarak yardımcı olduğu belirtildi. Ancak çocuklarına ders aldıran aileler bir süre sonra fizik öğretmeni olduğu ileri sürülen Ömer Ş.'nin dengesiz davranışlarından dolayı çocuklarına ders aldırmaktan vaz geçtiği kaydedildi.

“BEYNİMİ BOŞALTTILAR"

Silahla adam öldürmeye teşebbüsten göz altına alınan Ömer Ş'nin verdiği ifadesinde,"Çocuklarına ders verdiğim aileler tarafından yedirilen yemeklerle beynim yıkandı. Hafızamı boşalttılar. Beni zehirlemek istediler" dediği öğrenildi.

USTA: "YARDIM ETMİŞTİM"

Osman Usta ise, "Kendisini tanırdım.Yaklaşık bir yıl önce alış veriş için dükkanıma geldiğinde tanıdım.Öğretmen olduğunu söylemişti. İlçedeki dershanelerle anlaşamadığı için çalışmadığını, kendisine yardım edilirse özel ders vermek istediğini söylemişti.Bunun üzerine yakın çevremdeki ailelerin çocuklarına ders vermesini sağladım. Ailelerin evlerine giderek özel derse başlamıştı.Ancak hepsi bir iki haftayı geçmeden dengesiz davranışlarından dolayı çocuklarına ders verilmesini kesmişti. Yaklaşık bir yıldır da kendisini görmüyordum. Günün birinde çıkıp işyerime geldi.Bana, “Benim beynimi boşalttınız. Beni zehirlemek istediniz” gibi anlamsız sözler söyledi.Daha sonrada silahını çekerek tetiğe bastı ama verilmiş sadakamız varmış ki silah ateş almadı"dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler