AKP'den Yerel Yönetimler toplantısı

  Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde yapılan ve divan başkanlığını Rize Milletvekili Nusret Bayraktar'ın yaptığı toplantıya Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, il

AKP'den Yerel Yönetimler toplantısı

  Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde yapılan ve divan başkanlığını Rize Milletvekili Nusret Bayraktar'ın yaptığı toplantıya Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, il yürütme kurulu üyeleri, merkez ilçe yürütme kurulu üyeleri, ilçe başkanları, belediye başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

 Trabzon Milletvekili Bıyıklıoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, yerel yönetimler danışma meclisi toplantılarının önemine vurgu yaparak, "Bu tür toplantılar teşkilatlar için çok önemli. Teşkilatlarımız düzenli olarak bu toplantılarla seçimlere daha iyi hazırlanıyorlar. Bizim ilk seçimde hedefimiz yüzde 70 oy oranıdır" dedi.

 Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ise 2014 yerel seçimlerine ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinerek, "Trabzon'umuz yerel seçimlerde büyükşehir oluyor. Trabzon da tıpkı İstanbul ve Kocaeli şehirleri gibi tüm sınırlarıyla büyükşehir olacak. Belde belediyelerinde çalışan kardeşlerimizin hiçbiri boşta kalmayacak, belde belediyelerinin makine ve araçları da en iyi şekilde oldukları yerde hizmet vermeye devam edecek" diye konuştu.

 AK Parti İl Başkanı Günnar da 2014 seçimleri için teşkilatlar olarak şimdiden belediye başkan adaylarını araştırmaya başlamaları gerektiğini belirterek, "Halka yönelik adaylarımızı, halka hizmet edecek ve teşkilatlarımızla başarılı çalışmalar yapabilecek adaylarımızı şimdiden belirlemeliyiz. Ama bunu açıklamaya gerek yok. Havuzumuzu oluşturmalı ve ona göre de 2014 seçimlerinde sayın Başbakanımızın Trabzon'dan beklediği en az yüzde 61'lik oyu alabilmek için profesyonelce çalışmalıyız" dedi.

 "Teşkilatlar olarak belediye başkanlarımızla gurur duyuyoruz" diyen Günnar, "Hizmet bizim halkla kaynaşan yüzümüzdür. Halkın sıkıntılarını çözmeye çalışan çalışmalarımızdır. Bu vesile ile sizlere elimizden geldiğince yardımcı olacağız. Teşkilatlarımızla belediye başkanlarımızın uyumlu çalışması bizlere büyük sevinç veriyor" diye konuştu.

 Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler