AKP'den Somaliye 100 bin SMS!

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı'nın "İftar sofrasında Somali'ye aynı anda 100 bin SMS" kampanyasına ilk mesaj Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'tan geldi. Aynı anda onlarca ilden gerçekleştirilen canlı yayınlarda konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Ba

AKP'den Somaliye 100 bin SMS!

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı'nın "İftar sofrasında Somali'ye aynı anda 100 bin SMS" kampanyasına ilk mesaj Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'tan geldi. Aynı anda onlarca ilden gerçekleştirilen canlı yayınlarda konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, partililerden Somali için SMS desteği istedi!

İstanbul'daki İftara katılan Bülent Arınç, ilk SMS'i İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, AK Parti İstanbul milletvekili Türkan Dağoğlu ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner ile birlikte attı.

İftar öncesi konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu da, bugün burada hem oruç açılacağını, hem de orucunu açmak için dahi bir lokma ekmek bulamayan Somali'deki kardeşlerinin ekmek ve su bulmasına katkı sağlayacak bir kampanyayı gerçekleştireceklerini söyledi.

"YARDIM ELİNİZ KITALARI AŞSIN"

Bu yılki Ramazan etkinliklerinin ana teması olarak Afrika'yı, özelde de Somali'yi merkeze oturttuklarını ifade eden Babuşçu, Türkiye'den giden yardım konvoylarının yardıma muhtaç bölgelere ulaşmaya başladığını söyledi.

Kampanyanın başlatıldığı iftara Ümraniye'den Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ da canlı bağlantı ile bağlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset