AKP'den şok itiraflar!

AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, CHP Lideri Baykal ve Aydın Doğan hakkında açıklamalarda bulundu. İşte konuşmasından satırbaşları: "Sözde tarafsız Aydın Doğan medyasının görmediği bazı haberlere dikkatinizi çekiyorum. Mal beyanı tartış

AKP'den şok itiraflar!
AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, CHP Lideri Baykal ve Aydın Doğan hakkında açıklamalarda bulundu. İşte konuşmasından satırbaşları:

"Sözde tarafsız Aydın Doğan medyasının görmediği bazı haberlere dikkatinizi çekiyorum.

Mal beyanı tartışmasını hatırlarsınız. Başbakan Erdoğan ve eşinin internetten yayımladığı halde

Deniz Baykal'ın Antalya'da imar tadilatı görerek milyonlarca dolar rant sağlanan arsası için doğan medyası bir şey yazamıyor.

Aydın Doğan ve Deniz Baykal birbirlerine şahitlik etti.

Baykal'ın NTV'de konuştuğu gün milliyet'in manşetinde o haber vardı. Deniz Baykal Milliyet'i referans göstereerk konuşmuştur.

Deniz Baykal Aydın Doğan'ın, Aydın Doğan Deniz Baykal'ın avukatı. Baykal şimdi medya patronlarının avukatlığına soyundu.

Bir televizyon kanalı günlerdir Aydın Doğan'a sorular soruyor. Kaçak kağıt konusundaki iddiasını soruyor. Bu iddialar doğru mu değil mi ?

SPK inceleme başlattı mı başlatmadı mı ? Aydın Doğan medyasında bu iddialar neden haber yapılmıyor. Neden bu sorulara cevap verilmiyor? Baykal neden bu iddiaların peşinden gitmiyor?

Tüm medyaya sesleniyorum. Şimdi çıksınlar Baykal'ın malvarlığından, Antalya'daki arsasından, Aydın Doğan'ın kaçak kağıt iddialarından başlasın.

Kendi hesabını veremeyen başkasının hesabını nasıl verecek ?

Bahçeli'de şıracıyla bozasının trenine gidip bunları yok sayıyor. Aydın Doğan medyası istediğini yazar neden tepki veriyorsunuz diyor. Hayır böyle bir şey yok. Al gülüm ver gülüm yaparak halkçılık olmaz. Patronlarla paslaşarak milliyetçilik yapılamaz.

Ne yazık ki bu tavrı iyi niyetle izah etmek mümkün değildir. Milletimiz bunu biliyor görüyor. Cumhuriyet savcılarını da görmesini bekliyor.

Aydın Doğan'ın Vatan gazetesi hakkında SPK başkanı'na şantaj yapması incelenmelidir. Kağıt kaçakçılığı iddiası da incelenmelidir.

Medya patronlarına rant sağlamak için medya kullanılamaz.

Kim olursa kimin olursa olsun biz AKP olarak hiçbir medyanın şantajlarına boyun eğmemekte karşıyız. Biz cevap hakkına saygı gösterilmesini istiyoruz.

Aydın Doğan medyasının siyasetteki işbirlikçilerininde bunu böyle bilmesinde fayda var.."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset