AKP'den MHP'ye Ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl, MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu'nu ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

AKP'den MHP'ye Ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl, MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu'nu ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ergin Aydın ve partisinden bazı yöneticilerle birlikte MHP Trabzon İl Başkanlığı'nı ziyaret eden AK Parti Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl, seçimlerin Türkiye ve Trabzon'a hayırlar getirmesini temenni etti. Seçimlerin çok olumlu bir havada geçtiğini belirten Erdöl, milletin tercihini ortaya koyduğunu ve herkesin ortaya çıkan sonuca saygı göstermesi gerektiğini söyledi. Demokrasinin bir uzlaşma rejimi olduğunu anlatan Erdöl, Trabzon milletvekilleri olarak hoşgörü içinde kente
hizmet etmeye çalışacaklarını söyledi. Erdöl, daha sonra MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu'na çiçek verdi, görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu da seçimde elde ettikleri başarıdan dolayı Erdöl'ü tebrik etti. Halkın tercihine saygılı olacaklarını anlatan Yunusoğlu, seçimlerin Türkiye ve Trabzon'a hayırlar getirmesini diledi. Yunusoğlu, Trabzon'a hizmet noktasında uyum içinde hareket edeceklerini ifade etti.

MHP Trabzon İl Başkanı Hasan Cahit Yalçın da, milletvekilleri Yunusoğlu ve Erdöl'ü tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Türkiye ve Trabzon'un büyük problemleri olduğunu belirten Yalçın, "İktidar bu problemler karşısında sorumluluğunu yerine getirirken bizden destek alacaktır diye düşünüyoruz. Milletimiz bize muhalefet görevi vermiştir. Biz, bu görevi yerine getirirken pozitif ve yapıcı bir anlayışla hareket edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset