AKP'de yerel yönetimler siyaseti

Ak Parti İl Başkan Yardımcısı ve Siyaset Akademisi İl Koordinatörü Cihan Bıyıkoğlu, her hafta Cumartesi günleri düzenlenen “tecrübe paylaşımında” aynı zamanda CHP Genel Başkanı Sn. Deniz Baykal'ın hemşerisi de olan ve Antalya'ya yaptığı hizmetlerle halkın

AKP'de yerel yönetimler siyaseti

Ak Parti İl Başkan Yardımcısı ve Siyaset Akademisi İl Koordinatörü Cihan Bıyıkoğlu, her hafta Cumartesi günleri düzenlenen “tecrübe paylaşımında” aynı zamanda CHP Genel Başkanı Sn. Deniz Baykal'ın hemşerisi de olan ve Antalya'ya yaptığı hizmetlerle halkın takdirini kazanan, dünya ve ulusal basında başarıları ile gündemde olan Ak Partili bir Belediye Başkanı ile final yapacaklarını söyledi.

AR-GE'den sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cihan Bıyıkoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel'in Türkiye'de ki en genç Büyükşehir Belediye Başkanlarından birisi olduğunu ve Türkiye'nin turizmde en büyük getirisi olan metropolünü yönettiğini belirtti. Bıyıkoğlu, özellikle farklı bir bakışla Belediyecilik uygulamasına öncülük eden bir Belediye Başkanını şehrimizde misafir etmenin fırsatını bulacağız dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset