AKP'de istifa üstüne istifa

Meclis görevlendirmelerinde AK Parti Genel Merkezi'nin listelerinin milletvekillerine dayatılması başta Şamil Tayyar olmak üzere birçok AKP'li milletvekilini rahatsız etti.Meclis Başkanı, divan üyelikleri gibi görevlere getirilenlerin isimleri milletvekil

AKP'de istifa üstüne istifa

Meclis görevlendirmelerinde AK Parti Genel Merkezi'nin listelerinin milletvekillerine dayatılması başta Şamil Tayyar olmak üzere birçok AKP'li milletvekilini rahatsız etti.

Meclis Başkanı, divan üyelikleri gibi görevlere getirilenlerin isimleri milletvekillerine danışılmadan Genel Merkez tarafından tayin edildi. Bu da birçok AK Parti'li vekilin tepkisini çekti.

Şamil Tayyar'ın istifasının ardından bir istifa da Milli Savunma Komisyonu atamalarına tepki gösteren vekillerden geldi.

AK Parti İstanbul Milletvekili, emekli Hava Tümgeneral Şirin Ünal da, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanvekilliği görevine seçildi. Ancak bu görevi kabul etmeyerek komisyon üyeliğinden istifa etti. Ünal'ın, komisyon başkanlığı beklediği iddia edildi.

Milli Savumna Komisyonu üyesi Soner Aksoy da istifa eden bir başka milletvekili oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset