AKP'de aday kim olacak?

AKP'LİLER SIRA BEKLEDİAdaylık konusunda büyük çekişme ve tartışmaların yaşandığı Trabzon'da parti teşkilatlarına yönelik temayül yoklaması yapıldı. 19 Mayıs Spor Salonu'nda kurulan sandıkların başına toplanan AKP'liler oy vermek için uzun süre sıra bekled

AKP'de aday kim olacak?

AKP'LİLER SIRA BEKLEDİ

Adaylık konusunda büyük çekişme ve tartışmaların yaşandığı Trabzon'da parti teşkilatlarına yönelik temayül yoklaması yapıldı. 19 Mayıs Spor Salonu'nda kurulan sandıkların başına toplanan AKP'liler oy vermek için uzun süre sıra bekledi.

 

ORDU VE RİZE'DE KATILDI

Yerel seçimler öncesi belediye başkan adaylarını belirleme çalışmalarını sürdüren AKP, Trabzon'da parti teşkilatına yönelik temayül yoklaması gerçekleştirdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP'li belediyenin elinden alınması için özellikle önem verdiği Trabzon'daki temayül yoklamasına partililer büyük ilgi gösterdi. Teşkilatın çeşitli kademelerindeki 301 kişinin oy kullandığı temayül yoklamasının ardından oy kullanılan sandıkların açılmadan Ankara'ya gönderileceği vurgulandı. Yoklamaya genel merkez adına Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu ve Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa da katıldı.

EREN ADAY MI?

AKP'nin Trabzon belediye başkan adaylığı için bugüne kadar eski Merkez ilçe Başkanı Ergin Aydın, Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı'ndan istifa eden Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Osman Kaya başvurmuştu. Başvuruda bulunmamasına rağmen Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren'in adı da adaylık için geçen isimler arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset