AKP ziyaretlere başladı

TRABZON AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN İL EMNİYET MÜDÜRÜ’NE ZİYARETTrabzon Ak Parti Merkez İlçe başkanı Zeki KAVANOZ ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Emniyet Müdürü Feridun BOZ’U ziyaret etti. Son yıllarda Trabzon’daki asayiş olayları

AKP ziyaretlere başladı

TRABZON AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN İL EMNİYET MÜDÜRÜ’NE ZİYARET

Trabzon Ak Parti Merkez İlçe başkanı Zeki KAVANOZ ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Emniyet Müdürü Feridun BOZ’U ziyaret etti. Son yıllarda Trabzon’daki asayiş olaylarına değinen başkan KAVANOZ, Trabzon önceki yıllara nazaran daha sakin ve emniyet ekipleri iyi çalışıyor dedi. BOZ ise Trabzon’da güvenliği sağlamak, insanların daha rahat yaşamalarını sağlamak için ekibimiz gece gündüz çalışıyor ve Trabzon’un kötü şeylerle gündemde olmasını engelliyoruz dedi.Daha sonra yeni oluşan yönetime başarılar dileyen BOZ ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerine ziyaret için teşekkür etti.

TRABZON AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN DR.ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU’NA ZİYARET

Trabzon Ak Parti Merkez İlçe başkanı Zeki KAVANOZ ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Belediye başkanı Dr. Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU’nu ziyaret etti. Ziyaretten son derece memnun olduğunu belirten Dr. Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU, başkan Zeki KAVANOZ ve yönetim kurulu üyelerine belediyenin çalışmalarından ve önümüzdeki seçim sürecinde yapılacak çalışmalardan bahsetti.İlçe başkanı Zeki KAVANOZ ise ilçe teşkilatlanmamız seçimler için çok önemli olduğunu,mevcut ve aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla çalışmalarımıza devam edeceği belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset