AKP ve CHP arasında arbede çıktı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu uzun süre sonra yan yana getiren İzmir'deki açılış töreninde AK Parti ve CHP'liler arasında kavga çıktı. Aliağa-Cumaovası Banliyö Hattı'nın açılış töreni aslında güzel başlamıştı, Ba

AKP ve CHP arasında arbede çıktı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu uzun süre sonra yan yana getiren İzmir'deki açılış töreninde AK Parti ve CHP'liler arasında kavga çıktı.

Aliağa-Cumaovası Banliyö Hattı'nın açılış töreni aslında güzel başlamıştı, Başbakan Erdoğan ve Kılıçdaroğlu tokalaştı. Kılıçdaroğlu kürsüde konuşurken Erdoğan'ın not tuttuğu gözlendi.

Başbakan kürsüye geldiğinde ise CHP İzmir Gençlik Kolları'ndan bir grup 'Gavur İzmir'e hoş geldin, unutmadık' diyerek slogan atmaya başladı. Bunun üzerine salondaki AK Parti'liler ve CHP'liler birbirine girdi.

Kavgada tekme ve tokatlar savruldu, masalar devrildi. Korumalar ve polis ekipleri kavgaya müdahale etti, CHP'lilerden birkaç kişi gözaltına alındı.

Arbedenin ardından Erdoğan ve Kılıçdaroğlu birlikte banliyö trenine binerek ilk seferi gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset