AKP Trabzon'da yeni karar alındı

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Halkla İlişkiler Başkanları Toplantısı İl Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.   Toplantıya AK Parti Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Havva Gümüş il yönetim kurulu üyeleri Ayşegül Yılmaz, Ayfer Cihan, ilçe ve mah

AKP Trabzon'da yeni karar alındı

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Halkla İlişkiler Başkanları Toplantısı İl Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. 

 

Toplantıya AK Parti Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Havva Gümüş il yönetim kurulu üyeleri Ayşegül Yılmaz, Ayfer Cihan, ilçe ve mahalle gençlik ve kadın kolları halkla ilişkiler başkanları katıldı.

 

Toplantıda AK Parti Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Gümüş geçtiğimiz hafta Ankara’da genel merkezde düzenlenen Halkla ilişkiler başkanları toplantısı hakkında bilgiler verdi. Gümüş ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve18-24 Mart yaşlılar haftasında parti olarak yapacakları etkinlikler hakkında açıklamalarda bulundu. Öte yandan toplantıda alınan bir kararla bundan sonraki süreçte birim toplantıları ilçelerde gerçekleşecek ve bu kapsamda önümüzdeki ay halkla ilişkiler başkanları birim toplantısı Vakfıkebir’de yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset