AKP Trabzon kahvaltıda buluştu

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, yerel seçimlerine hazırlanmak üzere hep birlikte bütün gayret ve performansla çalıştıklarını söyledi.Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon il yönetim kurulu ve ilçe başkanları düzenlenen kahvaltıda bir araya geld

AKP Trabzon kahvaltıda buluştu

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, yerel seçimlerine hazırlanmak üzere hep birlikte bütün gayret ve performansla çalıştıklarını söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon il yönetim kurulu ve ilçe başkanları düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Cemil Usta Meydan şubesinde düzenlenen kahvaltıya Ak Parti il başkanı Dr. Adnan Günnar, il yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın kolları başkanı Havva Gümüş ve onsekiz ilçe başkanı katıldı.

Yeni oluşan ilçe teşkilatlarının tanışma ve kaynaşması münasebetiyle kahvaltı tertip ettiklerini dile getiren il başkanı Günnar; Trabzon'da şu anda oturmuş, sürekli hareket halinde olan yönetimlerimiz var. Kendileriyle referandumda; genel seçimlerde başarılı bir çalışma sonucunda çok güzel sonuçlar aldık.

450.20120311150908.jpg

Partimiz, bugüne kadar girdiği bütün seçimlerde Oyunu artırarak, alnının akıyla çıkmıştır. Bundan sonraki süreç yerel seçimler için işleyecektir. Ak parti iktidarının yerel seçimlerine hazırlanmak üzere hep birlikte bütün gayret ve performansla çalışacağız. 

Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek yerelini aydınlatacak halkın ümitle beklediği Belediyeleri, il genel meclisi ve belediye meclisi üyelerini seçecek yeni kadrolarımız oluştu. Ustalık döneminin kadrosu burada hepinize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler