AKP Trabzon İl Başkanını Arıyor

22 Temmuz Genel seçimlerinde milletvekili adayı olan Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı görevinden istifa eden avukat Ahmet Metin Genç'in yerine gelecek isim tartışma konusu oldu.Kurulduğu günden bu güne kadar 3 il başkanı değişen 3 kez il başkanlığı koltuğun

AKP Trabzon İl Başkanını Arıyor


22 Temmuz Genel seçimlerinde milletvekili adayı olan Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı görevinden istifa eden avukat Ahmet Metin Genç'in yerine gelecek isim tartışma konusu oldu.

Kurulduğu günden bu güne kadar 3 il başkanı değişen 3 kez il başkanlığı koltuğuna oturan avukat Genc'in bu sefer işi çok zor gözüküyor.


Ak Parti kulislerinde bu sefer eski il başkanları avukat İbrahim Keskin,avukat Ahmet Metin Genç ve mali müşavir Ali rıza Akdeniz dışında üçüncü bir ismin il başkanı olmasının partinin 28 mart 2009 yerel seçimlerine hazırlanmasını sayısız faydalarından söz ediyor.

Şimdi gözler açıklanacak olan 60. Hükümet'in bakanlar kuruluna çevrildi. Faruk Özak'ın yeniden bakan olması halinde Trabzon teşkilatı üzerinde net bir ağırlığın ortaya çıkacağını bunun aksinin olması halinde ise mevcut milletvekillerinin eskilere karşı cephe oluşturarak yepyeni bir ismin gündeme taşınacağı da belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset