AKP toplantısı 18 Ekim'de

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Siyaset Akademisi İl Koordinatörü Cihan Bıyıklıoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aslıhan Bezirganoğlu Temren ile birlikte basın açıklaması yaptı. Bıyıklıoğlu, Yerel Yönetimler Siyaset Akademisi 2. ve son dönem toplantıl

AKP toplantısı 18 Ekim'de
AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Siyaset Akademisi İl Koordinatörü Cihan Bıyıklıoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aslıhan Bezirganoğlu Temren ile birlikte basın açıklaması yaptı.

Bıyıklıoğlu, Yerel Yönetimler Siyaset Akademisi 2. ve son dönem toplantılarının 18 Ekimde Trabzon'da başlayacağını belirterek, siyasete duyarlı bütün vatandaşlarla birlikte özellikle kadınları bu eğitim toplantısına davet ettiklerini, kayıtların AK Parti il ve ilçe başkanlıklarına yapılabileceğini söyledi.

Trabzon genelinde 700'e yakın yerel yönetici olduğunu anlatan Bıyıklıoğlu, ''AK Parti olarak halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için bu programın üzerinde ehemmiyetle duruyoruz.'' dedi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Temren ise bayanların yerel meclisteki temsil oranının, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın işaret ettiği gibi en az yüzde 30 olması gerektiğini kaydederek, ''Kadın elinin değdiği yerde mutlaka bir düzen, bir güzellik vardır.'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset