"AKP ile CHP elmanın iki yarısı"

Bural, yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği DSP Trabzon İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, Çorum'dan başladığı seçim gezisine Rize'ye kadar devam edeceğini, bölgedeki illere uğradıktan sonra çalışmalarını Samsun'da bitirip Ank

"AKP ile CHP elmanın iki yarısı"

Bural, yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği DSP Trabzon İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, Çorum'dan başladığı seçim gezisine Rize'ye kadar devam edeceğini, bölgedeki illere uğradıktan sonra çalışmalarını Samsun'da bitirip Ankara'ya döneceğini söyledi.

Yaklaşan 29 Mart 2009 yerel seçimlerine hazırlandıklarını anlatan Bural, ''Bu seçimlerde, 3 Kasım 2002 seçimlerinden sonraki en ciddi sınavı vereceğiz'' diye konuştu.

AK Parti ile CHP'nin ''bir elmanın iki yarısı'' olduğunu savunan Bural, şunları kaydetti:

''DSP, 22 Temmuz seçimlerine birlikte girme çabalarını geliştirmeye çalışmış, bunun üzerine en son 22 Temmuz seçimlerinde CHP ile işbirliği yaparak seçime katılmış ve sol Türkiye tarihinin en düşük oyunu alarak başarısız bir seçim sınavı vermiştir. 29 Mart 2009'da yapılacak yerel seçimler için CHP ile girişimlerde bulunulmuş ve bu girişimler sonuç vermemiştir.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler