AKP Heyeti CHP'yi Ziyaret Etti

AK Parti heyeti, ilk olarak DSP Genel Merkezi'ni ziyaret ederek, görüşmelerde bulundu. DSP yetkililerinin görüşmede, Meclis Başkanı seçiminde uzlaşı ve diyalogun önemini vurguladıkları bildirildi. Heyet, daha sonra CHP'ye geçerek Genel Sekreter Önder Sav

AKP Heyeti CHP'yi Ziyaret Etti

AK Parti heyeti, ilk olarak DSP Genel Merkezi'ni ziyaret ederek, görüşmelerde bulundu. DSP yetkililerinin görüşmede, Meclis Başkanı seçiminde uzlaşı ve diyalogun önemini vurguladıkları bildirildi. Heyet, daha sonra CHP'ye geçerek Genel Sekreter Önder Sav ile bir araya geldi.

Fırat, burada yaptığı açıklamada, ''Öncelikli olarak şu anda Meclisin çalışabilmesi için Meclis Başkanlık Divanı'nın teşekkülü gerekiyor. Meclis başkanı bugüne kadar teamüllere göre çoğunluğu olan siyasi partiden seçiliyordu.

Ancak, her şeyin ötesinde Meclis, tüm siyasi partilerin ve grubu olsun olmasın, tüm milletvekillerini temsil eden çok önemli bir makam. O bakımdan ana muhalefet partimizi ziyaret ederek, yarın yapılacak olan başkanlık seçimi konusunda görüşlerine başvuruyoruz. Bu konudaki düşüncelerini alacağız'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler