AKP; Bırakında çalışalım

AK Parti'nin grup toplantısı sırasında milletvekilleri ilginç bir rozet ile Anayasa mahkemesi başta bazı 'yerlere' mesaj gönderdi. Toplantı sırasında bazı AK Parti milletvekillerinin birbirlerinin yakasına üzerinde "Bırakın da çalışalım" yazılı bir rozet

AKP; Bırakında çalışalım
AK Parti'nin grup toplantısı sırasında milletvekilleri ilginç bir rozet ile Anayasa mahkemesi başta bazı 'yerlere' mesaj gönderdi.

Toplantı sırasında bazı AK Parti milletvekillerinin birbirlerinin yakasına üzerinde "Bırakın da çalışalım" yazılı bir rozet taktığı görüldü. Bir çok milletvekili bu rozetle toplantıyı izledi.
Bazı vekillerin, milletvekili rozetlerini çıkartıp bu rozetleri takması da dikkat çekti.

Başbakan Erdoğan'ın; emekli ve memura yapılan zamlar, KEY ödemeleri ile ilgili değerlendirmeler gibi icraata dönük konuşmasının yapıldığı grup toplantısına ve Anayasa Mahkemesi'nin karar arifesine rastlayan bu rozet 'töreni' ilginç değerlendirmelere neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset