AKP Ankara adayını açıklandı

Günlerdir akıllarda oluşan soru cevabını buldu. Ve Erdoğan "Ankara'nın adayı kim olacak ?" sorusuna şu cümleyle yanıt verdi: "Ve yeni döneme de Melih Gökçek kardeşimizle giriyoruz."Erdoğan'ın Melih Gökçek ismini açıklamadan önce yaptığı konuşma ise şu old

AKP Ankara adayını açıklandı

Günlerdir akıllarda oluşan soru cevabını buldu. Ve Erdoğan "Ankara'nın adayı kim olacak ?" sorusuna şu cümleyle yanıt verdi: "Ve yeni döneme de Melih Gökçek kardeşimizle giriyoruz."

Erdoğan'ın Melih Gökçek ismini açıklamadan önce yaptığı konuşma ise şu oldu: "Ankara doğalgazda aşama kaydetti. Kızılay, Metro, Batıkent hattı tamamlandı. 44 kilometrelik yeni metro hatlarının kaba hatları bitirildi sayılır. Ankara'da kişi başına 17 metrekare yeşil alan düşüyor. Belediye başkanımız hazırlıklarını yapacak ve vatandaşlarımız da hafta sonları istifade fırsatını bulacaktır. TOKİ'yle birlikte kentsel dönüşüm projeleri yaptık. Başka belediye başkanımız olarak ilçe belediye başkanlarımız halka danışarak yaşanamaz konutlar yıkılmış onların yerine TOKİ'nin yaptığı binalar kullanılmaya başlamıştır. Sokakta çalışan çocuklara başarılı projeler yapıldı. Kurslarla 140 bin hanım kardeşimiz meslek sahibi oldu. 3600 engelliye her türlü malzeme yardımı yapılmıştır. Görme engelliler için internet kafe açıldı. Her yıl 155 bin aileye yılda 3 kez gıda ve temizlik malzemesi yapıldı. Her gün 55 bin aileye ekmek yardımı yapıldı. Belediye bu hizmetleri yapmakla mükellef. Gerek üniversite önlerinde her gün 4 bin kişiye ücretsiz kahvaltı veriyoruz. Yeni istihdam alanlarının oluşmasıyla Ankara'da ekonomiye önemli katkıda bulunuldu. Bir zamanların Ankarasını hatırlayın. Kuşlar ağaçlardan yere cansız düşüyordu. Maske takılıyordu. Çamaşırlar simsiyah toplanıyordu. Hatırlıyor musunuz? Aynı şey İstanbul için de geçerli. O dönem Karayalçın belediye başkanıydı. Yaşlıların astımlı olduğu için sokağa çıkamadığı dönemleri yaşadık. Ankara çöplüğündeki pis kokuları hatırlayın. Bugün modern, temiz Ankara var. Avrupa'ya model olabilecek bir şehri hazırlamanın gayretindeyiz. Yapacak çok işimiz var. Bir Başkenti dünyaya sunmak kolay değil. Tamamen çıplak olan bir yer kolay ama yapılanmanın olduğu bir yeri dönüştürmek zordur. Önemli projelere imzasını atan Ankaralıların kalbinde yer eden belediye başkanımızı kutluyorum. Gerek büyükşehir belediye başkanımla beraber ilçe belediye başkanım teşekkür ediyoruz. Onlar el ele omuz omuza dayanışma içinde olacaklar."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset