Akdağ'ı şaşırtan sigara diyalogu

 Sağlık Bakanı Recep Akdağ "Sigaranı at da konuşalım" dedi, beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Bakan Akdağ'a sigarısını atmayacağını böyle konuşmak istediğini söyleyen vatandaşın derdi ise büyük!12 Haziran seçimlerinde Erzurum'dan tekrar aday gösterile

Akdağ'ı şaşırtan sigara diyalogu

 Sağlık Bakanı Recep Akdağ "Sigaranı at da konuşalım" dedi, beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Bakan Akdağ'a sigarısını atmayacağını böyle konuşmak istediğini söyleyen vatandaşın derdi ise büyük!

12 Haziran seçimlerinde Erzurum'dan tekrar aday gösterilen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, seçim startını Kürt kökenli vatandaşların yaşadığı Mahallebaşı semtinden verdi. Memleketi Erzurum'da seçim karargahı kuran Bakan Akdağ, köfte dürüm satan bir esnafla sigara konusunda ilginç diyaloglar yaşadı.

Bakan Akdağ'ın esnaf gezisi sırasında elinde sigara ile yanına yaklaşan esnaf Zafer Yıldız, sorunlarını anlatmak istedi. Bakan Akdağ, Yıldız'a "Sigaranı at da ondan sonra konuşalım" uyarısı ile karşılaştı. Yıldız, Bakan Akdağ'ın uyarısına "Sigaramı atamam. Hem sigara içelim hem de konuşalım" cevabını verdi. Bakan Akdağ beklemediği cevap üzerine, "Hemşerim sen kendi kafanda sigarayı bitirmezsen sigara seni bitirir. Önce sen kendi kafanda bu işi çözeceksin. Sonra da biz sana gerekli tıbbi desteği sağlayacağız" dedi.

"BENİ SİGARADAN KURTARSIN ONA ÖMÜRBOYU DUA EDERİM"

Bakan Akdağ'ı sigarası ağzında dinleyen Yıldız, "Sayın Bakanım. Ben bu sigarayı bırakmak için ilaç kullandım ama bir türlü bırakamadım. Bana yardımcı olun, sigarayı bırakayım" dedi. Bakan Akdağ, bunun üzerine vatandaşın sigarayı bırakması için gerekli desteğin sağlanacağı sözünü verdi. Ancak Akdağ, elinde sigara ile konuşmasına devam eden esnafa, "hele şuna yav " diyerek tepkisini sürdürdü. Bakan Akdağ, Yıldız'ın köfte ikramını geri çevirdi.

Akdağ, daha sonra diğer esnafla sohbetine devam etti. Bakan'ın yanından ayrılmasından sonra gazetecilere bir açıklama yapan Yıldız, "45 yıldır günde 4 paket sigara içiyorum. Gırtlağımdan ameliyat oldum ama yine bırakamadım. Bakan bey söz verdi. Onun yardımı ile sigarayı bırakırsam, ömrümün sonuna kadar ona dua ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset