Akçaabat'ta ilk meclis toplantısı

Akçaabat Belediyesi Hasan Saka salonunda yapılan toplantıya Belediye Başkanı Şefik Türkmen ile tüm meclis üyeleri katıldı. Göreve seçilen meclis üyelerini tebrik eden Türkmen, ''Vatandaşlarımız güven duyarak bu göreve sizleri layık görmüşlerdir. Akçaabat
Akçaabat'ta ilk meclis toplantısı

Akçaabat Belediyesi Hasan Saka salonunda yapılan toplantıya Belediye Başkanı Şefik Türkmen ile tüm meclis üyeleri katıldı.

Göreve seçilen meclis üyelerini tebrik eden Türkmen, ''Vatandaşlarımız güven duyarak bu göreve sizleri layık görmüşlerdir. Akçaabat için geçmişte meclis üyeleri arasında uyumlu çalışmalar yaptık. Bu dönem de uyum içerisinde Akçaabat'ın menfaatine çalışmalar yapacağımıza inanıyorum'' dedi.

Gelecekte birçok projeyi hayata geçirmek için çalışacaklarını ifade eden Türkmen, şunları söyledi:
''Başlattığımız birçok projemiz var. İmar uygulamalarına aynı titizlikle devam edeceğiz. Işıklar suyunu bu dönemde Akçaabat'a kazandıracağız. Sahil kesiminde yaptığımız çalışmalar, turizm atağının ilk ayağını oluşturuyordu. Bundan sonra Sivriburun ve Orta Mahalle'de yapacağımız tesislerle turizmde önemli atılımlar yapacağız. Bu çalışmaları tüm meclis üyeleri ve vatandaşların birlikteliğiyle sağlamaya gayret göstereceğiz.''
Toplantıda daha sonra idari kurullar için seçim yapıldı. Meclis 1. başkan vekilliğine Ali Haydar Özdemir, 2. başkan vekilliğine Osman Parlayan, encümen üyeliklerine Nazmi Kalaycı ve Abdullah Ertem, bütçe komisyonuna Ali Haydar Özdemir, Kemal Duran, Özkan Öztürk, Melike Turan ve Cemal Baş, imar komisyonuna da Nazmi Kalaycı, Abdullah Ertem, Engin Erbaşaran, Temel Aydın ve Cemal Baş seçildi.
Meclis toplantısına 13 Nisan Pazartesi günü devam edilmesine karar verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir