Akçaabat'a kadın aday

TRABZON'UN TEK KADIN ADAYI Demokrat Parti Akçaabat Teşkilatı Sevim Boğuşlu'yu Belediye Başkan adayı olarak gösteriyor. Parti böylelikle Trabzon genelinde ilçeler ve beldelerde dahil tüm partiler arasında kadın aday göstererek bir ilk yaptı. ŞEFİK TÜRKMEN'

Akçaabat'a kadın aday

TRABZON'UN TEK KADIN ADAYI
Demokrat Parti Akçaabat Teşkilatı Sevim Boğuşlu'yu Belediye Başkan adayı olarak gösteriyor. Parti böylelikle Trabzon genelinde ilçeler ve beldelerde dahil tüm partiler arasında kadın aday göstererek bir ilk yaptı.

ŞEFİK TÜRKMEN'LE ÇALIŞMIŞ
Yarın (Cuma) saat 13.00'da yapılacak tanıtım toplantısında DP'nin Akçaabat Belediye Başkan adayı Sevim Boğuşlu açıklanacak. Akçaabat Belediyesi'nden emekli olan Sevim Boğuşlu, mevcut Belediye Başkanı Şefik Türkmen'le de çalışmış. Belediyede özel kalem olarak da çalışan Boğuşlu'nun Şefik Türkmen döneminde personel şefi olduğu öğrenildi.

İLÇE BAŞKANI KOLAYLI “İDDİALIYIZ”
Demokrat Parti Akçaabat İlçe Başkanı Salih Zeki Kolaylı, kadın aday çıkartarak bir farklılık yarattıklarını belirterek, Sevim Boğuşlu'nun, kadınların sesi olacağını söyledi. Kolaylı, “Temsil noktasında kadınlarımızın sıkıntı yaşıyor. Sevim Boğuşlu bu anlamda iyi bir tercihtir. Akçaabat'ı iyi tanır, insanlar da O'nu tanır. Belediyecilik hizmetlerinde birikimli bir arkadaşımız. Kadın titizliğinde Akçaabat'ı yönetmeye adaydır. Projelerini de sunacaktır” dedi.

AKÇAABATLI BENİMSEYECEKTİR
Demokrat Parti Başkan yardımcısı Nazmi Çavuş da yaptığı açıklamada, “Akçaabat'a ve beldelerimize hizmet anlayışla emek verecek adaylar seçtik. Akçaabat Trabzon'umuzun güzide bir ilçesi. Sosyal faaliyetlerin fazla olması gereken bir ilçemiz. Trabzon'da tek kadın aday. Gerçekten de modern anlayışa sahip. Akçaabat halkının benimseyeceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset